product
13724Benders Ventinock https://www.stonefactory.se/utomhus/takpannor/betongpannor/palema/benders-ventinock?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Benders-Ventinock.jpgInStock703SEK/utomhus/utomhus/takpannor/utomhus/takpannor/betongpannor/utomhus/takpannor/betongpannor/palema/utomhus/takpannor/betongpannor/tillbehorBenders Ventinock 0,9 m tätar och ventilerar vid nocken. Åtgång 2,2 ggr nocklängd. Levereras med 25 st/bunt. Passar till Palema. Benders handelsvaror är speciellt framtagna för våra produkter och anpassade efter de regler som gäller i Sverige och Europa avseende infästning, tätning och utsmyckning av tak. 703
Benders Ventinock

Benders Ventinock

Flera färger

Benders
Säljs i hela förp om 25 st á 26 kr/st
703 SEK / förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: BEND-090220

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Benders Ventinock 0,9 m tätar och ventilerar vid nocken. Åtgång 2,2 ggr nocklängd. Levereras med 25 st/bunt. Passar till Palema.
Benders handelsvaror är speciellt framtagna för våra produkter och anpassade efter de regler som gäller i Sverige och Europa avseende infästning, tätning och utsmyckning av tak.

Specifikationer

VarumärkeBenders
TypVentinock
FärgSvart eller Tegelröd
Körbar
Åtgång2,2 ggr nocklängd (25 st/bunt)
Vikt (kg)0,18 kg/st
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop