product
11049Benders Takpannor Betongpanna Carisma Platt Benderit Granithttps://www.stonefactory.se/utomhus/takpannor/benders-takpannor-betongpanna-carisma-platt-benderit-granit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/benders-takpannor-betongpanna-carisma-platt-benderit-granit-stonefactory(1).jpgInStock1428SEK/utomhus/utomhus/takpannor/utomhus/takpannor/betongpannor/utomhus/takpannor/betongpannor/carismaBenders takpanna för modern arkitektur! Denna takpanna ger arkitekten möjligheter som inte funnits tidigare. Med Carisma skapar du ett skifferliknande tak som ligger i tiden. Bender Benderit är i grunden en helt genomfärgad takpanna för att ytterligare framhäva färgen på taket. Ytbehandlingen är speciellt framtagen för att appliceras på betongtakpannor och har en mycket lång livslängd. Benderit är en egenutvecklad och producerad färg vilket säkerställer högsta kvalité. Alla produkter ytbehandlas två gånger. <!-- <b>Antal styck/kvm</b> -8,9 st/kvm vid 14 graders lutning -9,8 st/kvm vid 18 graders lutning.--> <b><i>OBS! </i></b> <i>Upp till 2 % kross vid leverans kan förekomma och ersätts inte.</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Benders-Laggningsanvisning-Betongpannor-Carisma.pdf"><b><u>Klicka här för läggningsanvisning för Carisma betongpannor</u></b></a> <BR> 1428
Benders Takpannor Betongpanna Carisma Platt Benderit Granit
Benders Takpannor Betongpanna Carisma Platt Benderit Granit

Benders Takpannor Betongpanna Carisma Platt Benderit Granit

benders
OBS! Säljs i helpall och halvpall.
2856 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: C00021

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Benders takpanna för modern arkitektur! Denna takpanna ger arkitekten möjligheter som inte funnits tidigare. Med Carisma skapar du ett skifferliknande tak som ligger i tiden.
Bender Benderit är i grunden en helt genomfärgad takpanna för att ytterligare framhäva färgen på taket. Ytbehandlingen är speciellt framtagen för att appliceras på betongtakpannor och har en mycket lång livslängd. Benderit är en egenutvecklad och producerad färg vilket säkerställer högsta kvalité. Alla produkter ytbehandlas två gånger. OBS! Upp till 2 % kross vid leverans kan förekomma och ersätts inte.

Klicka här för läggningsanvisning för Carisma betongpannor

Specifikationer

VarumärkeBenders
SerieCarisma
TypTakpanna
MaterialBetong
FärgGranit
Bredd280 mm
Längd420 mm (bygglängd 310 - 350 mm)
Körbar
Pall210st/pall
Vikt (kg)4,5kg/st
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop