product
11019Benders Takpannor Betongpanna Exklusiv 1-kupig Candor Svarthttps://www.stonefactory.se/utomhus/takpannor/benders-takpannor-betongpanna-exklusiv-1-kupig-candor-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/benders-takpannor-betongpanna-exklusiv-1-kupig-candor-svart-stonefactory.jpgInStock1524SEK/utomhus/utomhus/takpannor/utomhus/takpannor/betongpannor/utomhus/takpannor/betongpannor/exklusivBender Exklusiv är en enkupig takpanna med högre profil och med ett mer markerat vågspel. Du får med denna panna mer liv i taket och den klassiska enkupiga profilen passar både gammalt och nytt. Bender Candor är en blank ytbehandling vilket ger många fördelar. Candor är mer slitstark och får tack vare detta en längre estetisk livslängd. Den har en hårdare yta och är därmed mer motståndskraftig mot alg- och mosspåväxt. En beprövad produkt sedan 25 år med allt större efterfrågan! <!-- <b>Antal styck/kvm</b> -8,9 st/kvm vid 14 graders lutning -9,8 st/kvm vid 18 graders lutning.--> <b><i>OBS! </i></b> <i>Upp till 2 % kross vid leverans kan förekomma och ersätts inte.</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Benders-Laggningsanvisning-Betongpannor.pdf"><b><u>Klicka här för läggningsanvisning för betongpannor</u></b></a> <BR> 1524
Benders Takpannor Betongpanna Exklusiv 1-kupig Candor Svart

Benders Takpannor Betongpanna Exklusiv 1-kupig Candor Svart

benders
OBS! Säljs i helpall och halvpall.
3048 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: BEND-010080

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bender Exklusiv är en enkupig takpanna med högre profil och med ett mer markerat vågspel. Du får med denna panna mer liv i taket och den klassiska enkupiga profilen passar både gammalt och nytt. Bender Candor är en blank ytbehandling vilket ger många fördelar. Candor är mer slitstark och får tack vare detta en längre estetisk livslängd. Den har en hårdare yta och är därmed mer motståndskraftig mot alg- och mosspåväxt. En beprövad produkt sedan 25 år med allt större efterfrågan!
OBS! Upp till 2 % kross vid leverans kan förekomma och ersätts inte.

Klicka här för läggningsanvisning för betongpannor

Specifikationer

VarumärkeBenders
SerieExklusiv
TypTakpanna
MaterialBetong
FärgSvart
Bredd280 mm (byggbredd 250 mm)
Längd420 mm (bygglängd 310-370 mm)
Körbar
Pall240 st/pall
Vikt (kg)3,9 kg/st
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop