product
11037Benders Takpannor Betongpanna Exklusiv 1-kupig Brilliant Skifferhttps://www.stonefactory.se/utomhus/takpannor/benders-takpannor-betongpanna-exklusiv-1-kupig-brilliant-skiffer?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/benders-takpannor-betongpanna-exklusiv-1-kupig-brilliant-skiffer-stonefactory.jpgInStock1740SEK/utomhus/utomhus/takpannor/utomhus/takpannor/betongpannor/utomhus/takpannor/betongpannor/exklusivBender Exklusiv är en enkupig takpanna med högre profil och med ett mer markerat vågspel. Du får med denna panna mer liv i taket och den klassiska enkupiga profilen passar både gammalt och nytt. Bender Brilliant har en unik ytbehandling. Här finner du framtidens ytbehandling redan idag. Ett metallicbaserat pigment ger överlägsen beständighet jämfört med andra ytbehandlingar. Pigmenten i färgen är platta vilket skapar ett färgspel där glansen och färgen skiftar med hjälp av ljuset som träffar pannan. <!-- <b>Antal styck/kvm</b> -8,9 st/kvm vid 14 graders lutning -9,8 st/kvm vid 18 graders lutning.--> <b><i>OBS! </i></b> <i>Upp till 2 % kross vid leverans kan förekomma och ersätts inte.</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Benders-Laggningsanvisning-Betongpannor.pdf"><b><u>Klicka här för läggningsanvisning för betongpannor</u></b></a> <BR> 1740
Benders Takpannor Betongpanna Exklusiv 1-kupig Brilliant Skiffer

Benders Takpannor Betongpanna Exklusiv 1-kupig Brilliant Skiffer

benders
OBS! Säljs i helpall och halvpall.
3480 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: BEND-010051

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bender Exklusiv är en enkupig takpanna med högre profil och med ett mer markerat vågspel. Du får med denna panna mer liv i taket och den klassiska enkupiga profilen passar både gammalt och nytt. Bender Brilliant har en unik ytbehandling. Här finner du framtidens ytbehandling redan idag. Ett metallicbaserat pigment ger överlägsen beständighet jämfört med andra ytbehandlingar. Pigmenten i färgen är platta vilket skapar ett färgspel där glansen och färgen skiftar med hjälp av ljuset som träffar pannan.
OBS! Upp till 2 % kross vid leverans kan förekomma och ersätts inte.

Klicka här för läggningsanvisning för betongpannor

Specifikationer

VarumärkeBenders
SerieExklusiv
TypTakpanna
MaterialBetong
FärgSkiffer
Bredd280 mm (byggbredd 250 mm)
Längd420 mm (bygglängd 310-370 mm)
Körbar
Pall240 st/pall
Vikt (kg)3,9 kg/st
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop