product
11007Benders Takpannor Betongpanna Exklusiv 1-kupig Benderit Gulhttps://www.stonefactory.se/utomhus/takpannor/benders-takpannor-betongpanna-exklusiv-1-kupig-benderit-gul?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/benders-takpannor-betongpanna-exklusiv-1-kupig-benderit-gul-stonefactory.jpgInStock1650SEK/utomhus/utomhus/takpannor/utomhus/takpannor/betongpannor/utomhus/takpannor/betongpannor/exklusivBender Exklusiv är en enkupig takpanna med högre profil och med ett mer markerat vågspel. Du får med denna panna mer liv i taket och den klassiska enkupiga profilen passar både gammalt och nytt. Bender Benderit är i grunden en helt genomfärgad takpanna för att ytterligare framhäva färgen på taket. Ytbehandlingen är speciellt framtagen för att appliceras på betongtakpannor och har en mycket lång livslängd. Benderit är en egenutvecklad och producerad färg vilket säkerställer högsta kvalité. Alla produkter ytbehandlas två gånger. <!-- <b>Antal styck/kvm</b> -8,9 st/kvm vid 14 graders lutning -9,8 st/kvm vid 18 graders lutning.--> <b><i>OBS! </i></b> <i>Upp till 2 % kross vid leverans kan förekomma och ersätts inte.</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Benders-Laggningsanvisning-Betongpannor.pdf"><b><u>Klicka här för läggningsanvisning för betongpannor</u></b></a> <BR> 1650
Benders Takpannor Betongpanna Exklusiv 1-kupig Benderit Gul

Benders Takpannor Betongpanna Exklusiv 1-kupig Benderit Gul

benders
OBS! Säljs i helpall och halvpall.
3300 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: BEND-010025

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bender Exklusiv är en enkupig takpanna med högre profil och med ett mer markerat vågspel. Du får med denna panna mer liv i taket och den klassiska enkupiga profilen passar både gammalt och nytt. Bender Benderit är i grunden en helt genomfärgad takpanna för att ytterligare framhäva färgen på taket. Ytbehandlingen är speciellt framtagen för att appliceras på betongtakpannor och har en mycket lång livslängd. Benderit är en egenutvecklad och producerad färg vilket säkerställer högsta kvalité. Alla produkter ytbehandlas två gånger.
OBS! Upp till 2 % kross vid leverans kan förekomma och ersätts inte.

Klicka här för läggningsanvisning för betongpannor

Specifikationer

VarumärkeBenders
SerieExklusiv
TypTakpanna
MaterialBetong
FärgGul
Bredd280 mm (byggbredd 250 mm)
Längd420 mm (bygglängd 310-370 mm)
Körbar
Pall240 st/pall
Vikt (kg)3,9 kg/st
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop