product
32004Swebad swimspa Oden Sterling Silverhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/swimspa/swebad-swimspa-oden-sterling-silver?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Swebad-Swimspa-Oden-Stonefactory.jpgInStock139995SEK/utomhus/utomhus/spabad/utomhus/spabad/swebad/utomhus/spabad/swimspaSwebad Oden är ett mindre swimspa som passar de flesta trädgårdar med en längd på 3,8 meter och har 4 st motströmsjets som drivs på 2 pumpar á 3Hk samt 16 st vattenjets som drivs på en pump á 2,5 Hk. <P> Styrkan är motströmsjetsen är reglerbar och går att ställa in för individuell anpassning efter träningsförmåga. Swimspat har en gedigen konstruktion som består av galvaniserat stål med skumisolering och termofolie samt en heltäckande bottenplatta i ABS plast. <P> Spadjup sittplatser 68-69 cm och simdjup 125 cm. <P> <a href="">Produktblad hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/swebad_PDF/Swebad-Handbok-Oden-V2-2020-light.pdf">Produkthandbok hittar ni här</a> <BR> <BR> <P> <B><i>OBS!</B> Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt. <P> Spabadet levereras på partibil utan lossningsmöjlighet. Vid leverans krävs truck eller lossningsmöjlighet för att lyft av spabadet från partibilen.</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/swebad-vanliga-fragor-sf.pdf"> Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här</a>139995
Swebad swimspa Oden Sterling Silver
Swebad swimspa Oden Sterling Silver
Swebad swimspa Oden Sterling Silver
Swebad swimspa Oden Sterling Silver
Swebad swimspa Oden Sterling Silver

Swebad swimspa Oden Sterling Silver

16 jets

swebad
Prisvärt swimspa för motionssimning och ett nöje för hela familjen.
139995 SEK / st.

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

Artikelnummer: 900500-1

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Swebad Oden är ett mindre swimspa som passar de flesta trädgårdar med en längd på 3,8 meter och har 4 st motströmsjets som drivs på 2 pumpar á 3Hk samt 16 st vattenjets som drivs på en pump á 2,5 Hk.

Styrkan är motströmsjetsen är reglerbar och går att ställa in för individuell anpassning efter träningsförmåga. Swimspat har en gedigen konstruktion som består av galvaniserat stål med skumisolering och termofolie samt en heltäckande bottenplatta i ABS plast.

Spadjup sittplatser 68-69 cm och simdjup 125 cm.

Produktblad hittar ni här
Produkthandbok hittar ni här

OBS! Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt.

Spabadet levereras på partibil utan lossningsmöjlighet. Vid leverans krävs truck eller lossningsmöjlighet för att lyft av spabadet från partibilen.

Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här

Specifikationer

VarumärkeSwebad
TypSwimspa
SerieOden V2
FärgVit
Antal sittplatser2 st
Antal liggplatser0 st
Höjd1315 mm
Bredd226 mm
Längd3810 mm
Vikt (kg)993
MaterialAristech
Vattenkapacitet7000 L
Anslutning El3 x 16 A
KontrollsystemBalboa
VärmeaggregatBalboa (3kW)
Pumpar
2 st motströmspumpar (3 hk)
1 st massagepump (2,5 hk)
1 st cirkulationspump (0,25 hk)
Munstycken16 st vatten
VattenomkastareJa
RengöringsfunktionOzon
BelysningLED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop