• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Stugor

Funderar du på fritidshus? Här finns färdiga byggsatser

Det finns många skäl för att skaffa sig ett fritidshus. Ett är att du får mera plats och ett annat att du kommer närmare naturen. Sådant kan vara ovärderligt för många och en dröm som man vill förverkliga. Du avgör själv hur välutrustat huset ska vara, kanske vill du ha något enkelt med vedeldning och vedförråd runt knuten. Många drömmer om en timmerstuga och även de kommer som byggsats om du vill. Då har du allt du behöver nära till hands. Självklart är det bara att fråga om du behöver råd eller ser att något behöver kompletteras. Förutom att ha en bra kontakt med leverantören av byggmaterial och byggsatser ska du kontakta kommunen tidigt. Där kan du ställa frågor och bli säker på vilka tillstånd som kan behövas i olika lägen. Bättre att förekomma än förekommas, gäller verkligen här.
Att bygga en stuga är inget litet projekt, men många tycker det ger bra erfarenheter om man funderar på att bygga villa eller större hus. Ett fritidshus i Sverige är i genomsnitt på 64 kvadratmeter, en medelstor villa är 150. Men många förväntar sig samma standard för sommarhuset som hemma. Det betyder att du behöver ha koll på el, vatten, men också sophämtning och bredband. På en egen tomt har du friheten att bygga attefallshus, gästhus eller bodar som du vill och när behovet uppstår.
Många tycker att kommunikationerna till och från boendet är viktigt och ibland avgörande. Det har många fördelar att bo för sig själv och slippa störas. Närhet till skog, sjö och fjäll är omistligt för somliga. Men det kan vara opraktiskt i vissa lägen. Det är något som blir tydligt när tonåringen inte vill följa med till fritidshuset längre, men kanske kan tänka sig att ta bussen och hälsa på.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory