product
21067Stuga Palmako Heidi 11,7 m2https://www.stonefactory.se/utomhus/stugor-attefallshus/stuga-palmako-heidi-117-m2?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/stuga-palmako-heidi-117-m2-stonefactory.se.jpgInStock45995SEK/utomhus/stugor-attefallshus/utomhus/stugor-attefallshus/attefallshus/utomhus/stugor-attefallshus/stugorStugan Heidi från Palmako är en modern knuttimrad stuga med ett stort fönster som ger ett härligt ljus i stugan. Även dubbeldörren har fönster ända ner till golvet, vilket ger ett ännu större ljusinsläpp och gör det möjligt att öppna upp stugan och sudda ut gränsen mellan inne och ute. En modern liten pärla som skapar ett perfekt utrymme för att samla nära och kära i din trädgård. Passar även perfekt som gästhus eller båthus. Stugan är tillverkad i långsamtväxande nordisk gran, ett hållbart material med hög kvalitet och särskilt anpassat för de svenska tuffa väderförhållandena. Att knuttimra är det mest traditionella sättet att bygga stugor på och har fortfarande många fördelar, som exempelvis att man slipper skruvar och spik för att bygga ihop väggarna. En teknik som är enkel även för dig helt utan byggerfarenhet. Stugan levereras i delar och med alla nödvändiga fästelement. Alla övriga detaljer är färdigkapade vilket gör den enkel att bygga ihop på rätt sätt. Väggarna är även förberedda för isolering vid behov. Stugan är inte snözonklassad - håll därför taket rent från större mängder snö. <BR> <i>OBS! Takbeläggning ingår inte i leveransen. Takytan är 18,6 m2</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Palmako_PDF/Monteringsanvisning-Palmako-Heidi-11-7-stonefactory.se.pdf"><b>- Installationsmanual hittar ni här</b></a> <BR><BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke</b></td> <td>Palmako</td> </tr> <tr> <td><b>Säsong</b></td> <td>Sommar</td> </tr> <tr> <td><b>Färg</b></td> <td>Obehandlad</td> </tr> <tr> <td><b>Utförande</b></td> <td>Timrad</td> </tr> <tr> <td><b>Glas</b></td> <td>2-glas</td> </tr> <tr> <td><b>Material</b></td> <td>Trä</td> </tr> <tr> <td><b>Takdesign</b></td> <td>Pulpettak</td> </tr> <tr> <td><b>Typ</b></td> <td>Stuga</td> </tr> <tr> <td><b>Väggtjocklek</b></td> <td>44 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Area</b></td> <td>11,7 m2</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd</b></td> <td>2440 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Längd</b></td> <td>3000 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Bredd</b></td> <td>4100 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Altan</b></td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td><b>Antal rum</b></td> <td>1 st</td> </tr> <tr> <td><b>EAN</b></td> <td> 4743142047545 </td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid</b></td> <td>Levereras normalt inom 3-4 veckor.</td> </tr> <tr> </tbody> </table>47995
Stuga Palmako Heidi 11,7 m2
Stuga Palmako Heidi 11,7 m2
Stuga Palmako Heidi 11,7 m2

Stuga Palmako Heidi 11,7 m2

palmako
Stuga från Palmako.
45995 SEK / st.
47995 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-01-10

Artikelnummer: 106355

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Stugan Heidi från Palmako är en modern knuttimrad stuga med ett stort fönster som ger ett härligt ljus i stugan. Även dubbeldörren har fönster ända ner till golvet, vilket ger ett ännu större ljusinsläpp och gör det möjligt att öppna upp stugan och sudda ut gränsen mellan inne och ute. En modern liten pärla som skapar ett perfekt utrymme för att samla nära och kära i din trädgård. Passar även perfekt som gästhus eller båthus.
Stugan är tillverkad i långsamtväxande nordisk gran, ett hållbart material med hög kvalitet och särskilt anpassat för de svenska tuffa väderförhållandena. Att knuttimra är det mest traditionella sättet att bygga stugor på och har fortfarande många fördelar, som exempelvis att man slipper skruvar och spik för att bygga ihop väggarna. En teknik som är enkel även för dig helt utan byggerfarenhet. Stugan levereras i delar och med alla nödvändiga fästelement. Alla övriga detaljer är färdigkapade vilket gör den enkel att bygga ihop på rätt sätt. Väggarna är även förberedda för isolering vid behov. Stugan är inte snözonklassad - håll därför taket rent från större mängder snö.
OBS! Takbeläggning ingår inte i leveransen. Takytan är 18,6 m2

- Installationsmanual hittar ni här

Varumärke Palmako
Säsong Sommar
Färg Obehandlad
Utförande Timrad
Glas 2-glas
Material Trä
Takdesign Pulpettak
Typ Stuga
Väggtjocklek 44 mm
Area 11,7 m2
Höjd 2440 mm
Längd 3000 mm
Bredd 4100 mm
Altan Nej
Antal rum 1 st
EAN 4743142047545
Leveranstid Levereras normalt inom 3-4 veckor.
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop