• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Lusthus

Ett lusthus är ett perfekt extrarum att ha i trädgården. Hit kan du gå för att komma bort ifrån en stressig vardag eller bara för att koppla av en stund. Med ett välbyggt lusthus kan du njuta vår, sommar och höst oavsett väder. Alla lusthus kommer ofärgade och ger dig möjlighet till att skapa ett personligt intryck på ditt lusthus. Lusthusen från Palmako är enkla att montera då de kommer i färdiga byggsatser. Självklart är det fri frakt på lusthus hos Stonefactory.se. Glöm inte att köpa till golv till paviljongerna!

Lusthus som skapar känsla och trivsel, större utbud än du tror

Historiskt så representerade lusthuset något som var till just för lustens skull. Mer på skoj än för nyttan. Paviljongerna, kioskerna eller fåfängan som de ibland kallades hade ingen tydlig funktion. De kom till för att förhöja nöjet i trädgården eller på tomten. Idag blandar vi även in termer som orangeri eller växthus tillsammans med lusthusen. Det betyder att du kan ta dig stora friheter! Hur beständigt vill du ha ditt lusthus? Ska det vara hållbart, för naturen och mot naturens krafter, som regn, vind och kyla? Vill du bygga i trä, i den vanliga åttakantiga formen eller göra en egen tolkning?
Du kan köpa och bygga lusthus med färdig byggsats. Det finns fortfarande mycket du kan påverka. Många smyckar med snickarglädje eller målar träpanelen i olika färger. Självklart kan du välja att ha mycket glas och fönsterpartier eller kombinera med tegel, som engelsmännen gärna gör.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory