• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Lekstuga

Glädje och lek i många år

Vilket barn drömmer inte om att få ha en egen lekstuga i trädgården? Där får de möjlighet till utomhuslek i mängder. Om du vill inspirera ditt barn till att vara fantasifulla och kreativa är en lekstuga från Polhus eller Palmako helt rätt produkt. Hos Stonefactory.se hittar du lekstugor i alla storlekar och till barn i alla åldrar. Lekstugorna är enkla att montera då de kommer i färdiga byggelement.
En lekstuga kan användas i många år eftersom man kan byta ut användningsområdet till ett förråd eller varför inte en verkstad när barnen blivit äldre. Alla stugor levereras ofärgade så det är bara fantasin som sätter gränser på stugans utseende. Glöm inte att låta barnen vara med och bestämma detta då det är deras framtida drömslott! Självklart är det fri frakt på lekstugor hos Stonefactory.se. Observera att tak inte ingår i lekstugorna.

Minns din egen barndom och skapa minnesvärda stunder för barnen med en lekstuga

Att leka är att lära, det vet vi. Barn behöver träna på det som vuxna gör. Att laga mat, vagga bebisar eller jaga tjuvar. Då är det väldigt praktiskt att ha en lekstuga. Den kan vara liten eller stor. Den kan vara av trä och ha ett loft. Eller också hittar ni på en egen utformning i familjen. Kanske är det bäst att börja med en byggsats och sedan gå vidare därifrån? Viktigt att du är den vuxne i rummet och sätter ner foten kanske? Att justera verandan, inredningen och byta färgen på fasaden kommer ni säkert att göra i vilket fall som helst. Givetvis ska det vara barnsäkert, men också fantasieggande och kul.
Åldern på barnen ifråga och storleken på tomten är några viktiga utgångspunkter. Hur hittar ni en lösning för lekstugan där barnen känner att de har frihet, men de vuxna kan övervaka dem samtidigt? Det är helt individuellt och kräver både eftertanke och omtanke. Använd tillfället att uppfostra om städning, förvaring, ordning och reda genom att utrusta huset med bra möbler och förvaring. Gör barnen delaktiga både i planering och underhåll.
Var beredd på att barnen vill vara med och bygga lekstugan också.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop