• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Garage & Carport

Dags att uppdatera garage eller carport? Välj en enkel väg med byggsats

Det har hänt mycket med bilarna de senaste tio åren. Mer elektronik och mindre mekanik. Har ditt garage och din carport hängt med i utvecklingen? Idag vill många ha en laddningsstolpe för el till bilen. Är det en komplettering du behöver göra? Eller behöver du förbättra regnskydd för fordon och förare? Göra steget mellan bilen och ytterdörren säkrare och bättre? Självklart använder många sin carport som förråd lika mycket som uppställningsplats och skydd för bilen. Men kanske ska du ta en titt på vad garage med gästrum eller en addering av en carport till det befintliga garaget kan göra för dig?
Med tiden förändras behoven i de flesta hushåll. Ibland ser man efter några säsonger att den där skidutrustningen faktiskt inte använts på länge. Eller att bilen med dragkrok gjort sitt. Eller att det skulle passa bra med solceller på garagetaket. Om familjen växer, eller om tvärtom vuxna barn lämnar huset kan det vara en lämplig period för förbättringar. Gör slag i saken och titta igenom vad som finns. Behöver du bygga nytt garage kommer det i färdig byggsats. Då blir krånglet mindre men du kan samtidigt påverka planlösning och utseende.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop