• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Friggebodar

Kommer du ihåg vad friggeboden kan hjälpa till med?

Många är upptagna med attefallshuset som är godkänt även för permanentboende. Det kan inte friggeboden erbjuda, men den är en utmärkt komplettering med en massa andra möjligheter. Exempelvis som förråd, växthus och gäststuga, men också som bastu eller båthus. Många börjar med en friggebod som byggsats, kanske på blygsamma 10 eller 15 kvm. Det räcker långt i många fall. Många blir förvånade över vad de extra kvadratmetrarna kan göra, ofta minskad stress och högre livskvalitet. Även om det ofta är bra att vara flexibel är det en fördel om du vet vad du ska ha den till. Behöver den isoleras? Kommer du att skapa plats för ett loft? Vill du påverka utformningen själv eller väljer du en färdigbyggd friggebod? Hur tänker du kring el och energi? Kanske solceller på taket?
Med tiden så har det kommit fram många snygga friggebodar med olika stil och planlösning. Du kan bygga en mindre version av ditt befintliga hus, eller chocka lite med något som sticker ut. Du kan bygga den för grillen och uteköket, som extra arbetsrum när du jobbar på distans eller som en lite lyxigare lekstuga för barn och barnbarn. Friggeboden kan uppföras i timmer eller som funkis med stora ljusinsläpp. Kanske har du en hobby som behöver plats? Friggeboden kan ge utrymme för sömnad, vävstol eller ett trumset, ungar som spelar spel eller har gemensamma LAN uppskattar ett eget hus för sina aktiviteter. Eller varför inte det där hemmagymmet som du har gått och drömt om länge?

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory