• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Förråd

Innan det blir bråttom – skaffa ett förråd

Det har blivit ett väldigt sug efter extra plats den senaste tiden. Många hyr in sig i förråd på stan för sina grejer. Andra längtar efter att flytta till något större, nu när många jobbar hemma. Att skaffa fritidshus eller bygga garage är andra lösningar på platsbristen. Kanske ska du börja planera för att bygga en förrådsbod på tomten? Förutom distansarbetandet som många provat på, bjuder livet på andra tillfällen där det uppstår behov av förråd och extra utrymmen. Det kan vara när två hushåll flyttar samman, eller när det föds barn som tar plats och behöver diverse utrustning. Det kan också uppstå behov av att bygga förråd när du flyttar till något mindre, säljer en sommarstuga eller renoverar hemma. Och när man minst anar det, så är det dags för ett nytt kapitel i livet och nya krav på boende och vardagsliv. Kika på utbudet av förråd i byggsats eller andra sätt du kan vara steget före den här gången.
Det är bra att sortera ut vad som ska in i förrådet. Det är skillnad på att hantera böcker, kläder och gamla leksaker. Det ställer krav på isolering, ventilation och temperatur i utrymmet. Hur ofta behöver du komma in i förrådshuset? Ska somligt finnas nära dörren och annat på ett loft eller längst in? Vem ska in och hämta saker mer än du själv? Kosta på dig bra inredning som hyllor och märkning av kartongerna. Det kommer att underlätta för dig i längden.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory