• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
16317Trähuset Stuga Pailin 25 m2https://www.stonefactory.se/utomhus/stugor-attefallshus/attefallshus/trahuset-stuga-pailin-25-m2?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Trahuset-Stuga-Pailin-25-m2-Stonefactory.jpgOutOfStock106424SEK/utomhus/stugor-attefallshus/attefallshus/utomhus/stugor-attefallshus/stugor<b>Information</b> <P> Takyta: 37 m² <P> Taklutning: 14º <P> Dörr: 80x200 cm, med isolerglas <P> Fönster: 6 st 80x120 cm, med isolerglas, öppningsbart <P> Glasparti: 2 st 80x200 cm, fast härdat isolerglas <P> Vikt: ca 1900 kg <P> <b>Färdig för montering</b> Väggblocken kommer färdiga för resning och det är sedan enkelt att sätta upp den lösa panelen, allt finns steg för steg i den medföljande monteringsanvisningen och bygglovsritningen (Dessa går även att ladda ner som PDF längre ner på sidan). Tänk på att ha en presenning hemma att täcka över med i fall regnet kommer. Delarna levereras obehandlade och utsatta delar bör behandlas med grundolja, utegrundfärg och täckfärg för bästa livslängd. Taket av råspont ska kläs med papp, schingel eller plåt. Takbeläggning ingår inte! Så tänk på att ha detta hemma när din beställning levereras. <P> <b>Isolering</b> Isolering ingår inte, men det är enkelt att fixa själv. Regla upp och isolera med 95 mm mineralull och klä sedan insidan med plywood, gips eller OSB-skiva. Byggskivorna ger även en ökad stabilitet. Vill du ha bättre isolering kan man öka med ytterligare 50 mm mineralull på korsade reglar för att minimera köldbryggor. Välj även fibercementbaserade trossbottenskivor som inte är känsliga för fukt och algpåväxning för bäst utförande. <P> <b>Grundläggning</b> Förbered grunden i förväg. Gör grundläggningen enkel genom att börja med en stabil och väldränerad mark där du sedan gräver bort matjorden på en yta lite större än husets golvmått. Minst ett spadblad djupt. Lägg i en markduk och minst 150 mm grus och komprimera väl. Har du en väldränerad mark räcker det med trädgårdsplattor och lättklinkerblock som grundstenar, annars är det säkrast att gjuta plintar. Ställ ut blocken enligt ritningen, väg av och justera stenarna så att bärlinorna kommer helt i våg även sinsemellan. Placera en bit syllpapp mellan trävirket och grundstenarna. <P> <i>OBS! Stugan levereras omålad. Låscylinder, dörrhantag, takpapp och spik ingår ej.</i> <P> Stugan levereras i 3 kolli.141900

Trähuset Stuga Pailin 25 m2

Stuga Pailin 25 m² från Trähuset levereras i färdiga block med lös ytterpanel. Tak, golvbrädor, takbjälkar och bjälklag är kapade i färdiga längder. Vindskivor, knutar och övriga detaljer är färdiga för montering. Samtliga block och detaljer är numrerade.


OBS! Denna produkt kräver kranbil. Har du ingen egen möjlighet till kranlyft så kommer du att efterfaktureras 1780 kr/timmen. Minsta debitering på kranbilstid är 3 timmar.

trahuset
106424 SEK / st.
141900 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 1660

Enhet: st.

Produkten har utgått

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory