• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Attefallshus

Ett attefallshus kan lösa mycket. Vilken storlek behöver du?

De flesta har hört talas om attefallshuset och vilka möjligheter det ger. En fördel med den här typen av hus är att du kan sätta det på tomten, även om du tidigare har en så kallad friggebod. Kanske behöver du ett garage, förråd eller en gäststuga. Attefallshus kan fungera både som byggnad och bostadshus. Dina behov avgör. Behöver ditt attefallshus vara isolerat? Behövs det ett loft? Vet du att det är tillåtet att gräva källare under?
Självklart har storleken betydelse här, men också syftet med bygget. Om det är dina gamla föräldrar som ska flytta in, behöver du ett attefallshus med toalett och som är rymligt. Det finns också krav på att det blir tillgängligt för alla. Planera tillsammans både för insidan och placeringen på tomten. Det finns många arkitekter som skapat spännande och inspirerande lösningar inom reglerna för det här huset. Är tanken att du vill ha plats för gäster under kortare tider, räcker det att du väljer ett attefallshus på 15 kvm. Många adderar utrymme för att få en arbetsplats för distansjobbet. Självklart finns utrymme för förändringar i framtiden, försök bygga in ett mått av flexibilitet och granska planlösningen noga innan du sätter igång.
Priset för attefallshuset är en faktor, men den goda nyheten är att du har många alternativ att välja mellan. Du kan påverka budgeten på många olika sätt. Hur mycket är du beredd att bygga själv? Vill du ha en färdig byggsats eller har du stor rutin och klarar dig på egen hand? Fundera också över hur huset passar med befintliga byggnader, som villan du bor i eller liknande. Samspelar det med färg, typ av fasad och liknande? Det bästa är ju om satsningen blir ett lyft på alla sätt och även dina grannar gillar ditt attefallshus.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop