• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Stugor & Attefallshus

Funderar du på att bygga stuga själv? Här kan du välja hur

Det finns ett nästan obegränsat utbud av stugor i olika storlekar. Du bestämmer hur mycket du vill göra själv och vad du vill ha i färdigt paket. Många känner behov av att skaffa ett extra arbetsrum, där man kan jobba på distans. Då kan det räcka med en stuga på 15 kvm som du placerar på tomten. Där får du plats med skrivplats med skärm och tangentbord och även en skön fåtölj för kafferasten eller annan paus.
Stannar du i ditt hus och jobbar kanske du behöver en mindre stuga på 10 kvm som fungerar som förråd. Där får du plats att förvara saker som inte behövs så ofta. Finns det planer på att ta emot släktingar och vänner är en stuga på 40 kvm med loft ett bra alternativ oavsett om den står på tomten eller fungerar som fritidshus. I en del familjer vill barn som börjar bli vuxna eller den äldre generationen bo i närheten. Även då kan det vara ett trevligt och praktiskt alternativ att bygga en stuga där de får plats. Några saker att ta hänsyn till är förstås hur stor tomten är och hur många personer som ska få plats.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop