product
27372S:t Eriks Platta Benelux 600x400x45 mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/st-eriks-platta-benelux?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/st-eriks-platta-benelux-stonefactory.se.jpgInStock859SEK/utomhus/marksten/utomhusDetta är en tålig platta med ett spännande uttryck och ett livfullt format. Benelux, plattan med det lilla extra – lätt strukturerad yta i ett större spännande format med en coating som gör ytan väldigt lättskött och skyddar mot fläckar. Skön struktur att gå barfota på och passar perfekt för uteplatsen eller gången upp till huset, eller på andra gång- och vistelseytor utan trafik. Sten och betong kräver minimalt med underhåll. När sommaren är som allra vackrast påminner dig en gräsmatta ständigt om att den måste trimmas, toppdressas och klippas. En stenlagd trädgårdsgång behöver du däremot bara titta till och rensa några gånger per år, om du varit noggrann med underarbetet. <p><strong>Viktigt att tänka på:</strong></p> <ul> <li>Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.</li> <li>Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.</li> <li>Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).</li> </ul>859
S:t Eriks Platta Benelux 600x400x45 mm
S:t Eriks Platta Benelux 600x400x45 mm

S:t Eriks Platta Benelux 600x400x45 mm

steriks
859 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 9676-050773

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Detta är en tålig platta med ett spännande uttryck och ett livfullt format.
Benelux, plattan med det lilla extra – lätt strukturerad yta i ett större spännande format med en coating som gör ytan väldigt lättskött och skyddar mot fläckar. Skön struktur att gå barfota på och passar perfekt för uteplatsen eller gången upp till huset, eller på andra gång- och vistelseytor utan trafik. Sten och betong kräver minimalt med underhåll. När sommaren är som allra vackrast påminner dig en gräsmatta ständigt om att den måste trimmas, toppdressas och klippas. En stenlagd trädgårdsgång behöver du däremot bara titta till och rensa några gånger per år, om du varit noggrann med underarbetet.

Viktigt att tänka på:

  • Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.
  • Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.
  • Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
TypGranithäll
MaterialGranit
Mått600x400x45 mm
FärgMörkgrå
Bredd400 mm
Längd600 mm
Tjocklek i mm45
Körbar
Pall484 st/pall
Vikt (kg)25,2 kg/st
Ean7340025685459
Skötselmanual
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop