product
27341S:t Eriks Marksten Gerlo Struktur Grå/Svarthttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/st-eriks-marksten-gerlo-struktur-gra-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/st-eriks-marksten-gerlo-struktur-gra-svart-stonefactory.se.jpgInStock739SEK/utomhus/marksten/utomhusGerlo Struktur är en stor och modern rektangulär platta. Dess stora format gör den till en maffig trädgårdsplatta. Ytan är strukturerad, melerad och finblästrad vilket ger ett livligt och attraktivt intryck. Gerlo Struktur är lämplig för gång- och vistelseytor utan trafik. Plattan har en skyddande impregnering i sitt ytskikt vilket gör att det är lätt att tvätta bort smuts och spill med vanligt vatten. <p><strong>Viktigt att tänka på:</strong></p> <ul> <li>Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.</li> <li>Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.</li> <li>Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).</li> </ul>739
  • Hem
  • Utomhus
  • S:t Eriks Marksten Gerlo Struktur Grå/Svart
S:t Eriks Marksten Gerlo Struktur Grå/Svart
S:t Eriks Marksten Gerlo Struktur Grå/Svart
S:t Eriks Marksten Gerlo Struktur Grå/Svart

S:t Eriks Marksten Gerlo Struktur Grå/Svart

steriks
739 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 9676-040714

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Gerlo Struktur är en stor och modern rektangulär platta. Dess stora format gör den till en maffig trädgårdsplatta. Ytan är strukturerad, melerad och finblästrad vilket ger ett livligt och attraktivt intryck.
Gerlo Struktur är lämplig för gång- och vistelseytor utan trafik. Plattan har en skyddande impregnering i sitt ytskikt vilket gör att det är lätt att tvätta bort smuts och spill med vanligt vatten.

Viktigt att tänka på:

  • Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.
  • Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.
  • Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
SerieGerlo
TypMarksten
MaterialBetong
Mått600x400 mm
FärgMörkgrå
YtaStrukturerad
Bredd400 mm
Längd600 mm
Tjocklek i mm45
Körbar
Pall48 st/pall
Vikt (kg)105 kg/m2
Ean7340025685435
Skötselmanual
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop