product
27344S:t Eriks Gräsarmering Hansahttps://www.stonefactory.se/utomhus/st-eriks-grasarmering-hansa?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/st-eriks-grasarmering-hansa-stonefactory.se.jpgInStock274SEK/utomhus/marksten/utomhusGräsarmeringsplattan Hansa har många olika användningsområden. Vanligt förekommande platser är brandgator och parkeringsplaster. Men plattan kan även användas på garageuppfarter, som gallerplatta kring träd och som markförstärkande släntbeklädnad. Kort sagt fungerar plattan på alla ytor som man vill ha starka och farbara men ändå gröna. Gallerplattans ovanyta är räfflad. <p><strong>Viktigt att tänka på:</strong></p> <ul> <li>Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.</li> <li>Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.</li> <li>Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).</li> </ul>274
S:t Eriks Gräsarmering Hansa
S:t Eriks Gräsarmering Hansa

S:t Eriks Gräsarmering Hansa

steriks
274 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 9650-100000

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Gräsarmeringsplattan Hansa har många olika användningsområden. Vanligt förekommande platser är brandgator och parkeringsplaster. Men plattan kan även användas på garageuppfarter, som gallerplatta kring träd och som markförstärkande släntbeklädnad. Kort sagt fungerar plattan på alla ytor som man vill ha starka och farbara men ändå gröna. Gallerplattans ovanyta är räfflad.

Viktigt att tänka på:

  • Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.
  • Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.
  • Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
SerieHansa
TypMarksten
MaterialBetong
Mått600x400x100 mm
FärgNaturgrå
Bredd400 mm
Längd600 mm
Tjocklek i mm100
Körbar
Pall36 st/pall
Vikt (kg)141 kg/m2
Ean7340025640342
Skötselmanual
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop