product
27478S:t Eriks Gräsarmering Gräsmunkhttps://www.stonefactory.se/utomhus/st-eriks-grasarmering-grasmunk?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/st-eriks-grasarmering-grasmunk-stonefactory.se.jpgInStock344SEK/utomhus/marksten/utomhusGräsarmeringsplattan Gräsmunk är det perfekta valet för dränerande gräs-och grusytor på parkeringsplatser, brandvägar och uppställningsplatser i nya och befintliga grönområden. Markstenen är mycket bekväm att gå på tack vare sin stora plana yta. Gräsmunk är estetiskt tilltalande med sin strama linjeföring. Hålrummen i plattan bildar en gräsareal på ca 35% som är bland de högsta värdarna på marknaden. Plattan klarar av tunga transporter, trafikklass 2. <p><strong>Viktigt att tänka på:</strong></p> <ul> <li>Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.</li> <li>Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.</li> <li>Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).</li> </ul>344
S:t Eriks Gräsarmering Gräsmunk
S:t Eriks Gräsarmering Gräsmunk

S:t Eriks Gräsarmering Gräsmunk

steriks
344 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 9510-104000

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Gräsarmeringsplattan Gräsmunk är det perfekta valet för dränerande gräs-och grusytor på parkeringsplatser, brandvägar och uppställningsplatser i nya och befintliga grönområden. Markstenen är mycket bekväm att gå på tack vare sin stora plana yta. Gräsmunk är estetiskt tilltalande med sin strama linjeföring.
Hålrummen i plattan bildar en gräsareal på ca 35% som är bland de högsta värdarna på marknaden. Plattan klarar av tunga transporter, trafikklass 2.

Viktigt att tänka på:

  • Bildernas färgåtergivning kan avvika från verklig produkt beroende på bildskärmens inställningar.
  • Färgskiftningar i naturstenen kan förekomma, både per platta men framförallt sett över en större yta. Detta är en del av charmen med natursten.
  • Underarbetet är väldigt viktigt för ett bra resultat! Köp till fiberduk, bärlager och sättmaterial (stenmjöl).

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
SerieMunksten
TypMarksten
MaterialBetong
Mått210x210x100 mm
FärgNaturgrå
Bredd210 mm
Längd210 mm
Tjocklek i mm100
Körbar
Pall160 st/pall
Vikt (kg)180 kg/m2
Ean7340025639995
Skötselmanual
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop