product
851S:t Eriks Fågelbad Ivåghttps://www.stonefactory.se/utomhus/st-eriks-fagelbad-ivag?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/I-vag-fagelbad-gra_1474.pngInStock515SEK/utomhus/utomhus/tillbehor-poolsten/tradgardstillbehorEtt fågelbad från S:t Eriks i mjuka former och i ett tidlöst beläggningskoncept med organiska moduler i betong som samspelar med naturen. ett genomtänkt system. Delarna har samma konturmått så att de olika delarna och går att kombinera med varandra. Elementen i serien Ivåg smyger sig in i växtligheten, utan början eller slut, och inspirerar till det individuella skapandet. Delarna kan kombineras eller placeras ut var för sig. 515
S:t Eriks Fågelbad Ivåg
S:t Eriks Fågelbad Ivåg
S:t Eriks Fågelbad Ivåg
S:t Eriks Fågelbad Ivåg
S:t Eriks Fågelbad Ivåg

S:t Eriks Fågelbad Ivåg

steriks
515 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 9821-062000

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Ett fågelbad från S:t Eriks i mjuka former och i ett tidlöst beläggningskoncept med organiska moduler i betong som samspelar med naturen. ett genomtänkt system.
Delarna har samma konturmått så att de olika delarna och går att kombinera med varandra. Elementen i serien Ivåg smyger sig in i växtligheten, utan början eller slut, och inspirerar till det individuella skapandet. Delarna kan kombineras eller placeras ut var för sig.

Specifikationer

VarumärkeS:t Eriks
SerieIVÅG
TypFågelbad
MaterialBetong
Mått300x217
FärgNaturgrå
Bredd217 mm
Längd300 mm
Körbar
Vikt (kg)5
Ean7340025683004
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop