category

Spabad från välkända leverantörer

Hos oss hittar ni Sveriges kanske bredaste utbud av spabad från välkända tillverkare. Är ni ute efter ett väl isolerat spabad av hög kvalitet . Då har ni kommit rätt. Hos Stonefactory har vi tagit in de mest välkända leverantörerna av spabad anpassade för det nordiska och svenska klimatet så att du kan njuta av ditt spabad med kostnadseffektiv uppvärmning samt väl beprövad teknik. Samtliga spabad levereras fraktfritt hem till er tomt.

Här hittar ni ett marknadens bredaste utbud av spabad. Här har vi valt ut väl isolerade spabad anpassade för det svenska klimatet. Vad är inte bättre än att kliva ner i ett varmt spabadkar mitt på vintern. Visste ni att det inte kostar med än cirka 3000-4000kr i uppvärmningskostnad per år om man håller en jämn temperatur på 37-38 grader året om? Självklart gäller detta endast om man har ett välisolerat spabadkar anpassat för vårt Svenska klimat. Samtliga spabad har är speciellt utformade för vårt Nordiska klimat och är väldigt energieffektiva. Vi har valt ut välkända spabadkar från Swebad, Svenska bad (f.d Aurua), Nordpool, DenForm, Drop, Villeroy & Boch, Landskap (Bathlife), Sunrise Spas, American Whirlpool och Comfort Garden med beprövad teknik anpassade för vårt nordiska klimat.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop