• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
","primaryImageOfPage":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/Nordpool-spabad-Oden-Q8-Gecko-Lucite-vit-Stonefactory.jpg","image":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/Nordpool-spabad-Oden-Q8-Gecko-Lucite-vit-Stonefactory.jpg"}
category

Spabad från välkända leverantörer

Brett sortiment av utespabad

Hos oss hittar ni Sveriges kanske bredaste utbud av spabad från välkända tillverkare. Är ni ute efter ett väl isolerat spabad av hög kvalitet . Då har ni kommit rätt. Hos Stonefactory har vi tagit in de mest välkända leverantörerna av spabad anpassade för det nordiska och svenska klimatet så att du kan njuta av ditt spabad med kostnadseffektiv uppvärmning samt väl beprövad teknik. Samtliga spabad levereras fraktfritt hem till er tomt.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar ett spabad att hålla varmt?

Vad är inte bättre än att kliva ner i ett varmt spabadkar mitt på vintern. Det behöver inte kostar med än cirka 3000-4000kr i uppvärmningskostnad per år om man håller en jämn temperatur på 37-38 grader året om. Självklart gäller detta endast om man har ett välisolerat spabadkar anpassat för vårt Svenska klimat. Samtliga spabad vå säljer har är speciellt utformade för vårt Nordiska klimat och är väldigt energieffektiva.

Varför skummar spabadet?

Vattnet skummar eftersom ämnen kallade tensider överförs till vattnet då vi sätter oss i spabadet. Tensider kommer från produkter som schampo, deodorant och tvål som fäster sig på kroppen. Det kan också komma från rester av rengöringsmedel i badkläder.

Hur ofta behöver man byta vatten?

Du bör byta vatten 2-4 gångr per år för att förhindra att bakterier bildas.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory