product
6936Swebad Utespa Platina Pearl Shadow V2 6 personer 69 jetshttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/utespa-swebad-platina?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/-SWEBAD-PLATINA-V2-lila-belysning-Stonefactory.pngInStock114990SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/swebadVäl isolerat spabadkar och anpassat för de Nordiska klimaten. Med hela 69 st jets och snygg LED belysning och undervattensbelysning i flera färger i vattenlinjen gör detta till ett riktigt snygg och välbelyst utomhusspa. <P> Med dess otroligt låga energiförbrukning kostar det endast 3000-4000 kr per år att hålla en jämn temperatur på 37-38 grader. <P> 100% filtrering av allt vatten med ett trefiltersystem, UV-behandling och ozonrengöring; UV-ljuset minskar kloranvändningen med upp till 60%, ozonet minskar syret i vattnet och skapar en miljö som bakterier har svårt att överleva i. <P> De led-belysta justeringsvreden förhöjer massageupplevelsen ytterligare då man enkelt kan justera massageeffekten. <P> ABS plastbotten med som isolerar temperaturer samt skyddar mot fukt och småkryp. <P> Komposit ytterpanel. <P> Isoleringslock i sluttande design för bästa avrinning av snö och vatten. Locklyft kan bespara locket från onödigt slitage. När du skall bada måste locket lyftas eller dras av. Med locklyft utsätter man INTE locket för påfrestningar som det inte är gjort för att tåla. Därför rekommenderar Swebad tillbehöret Locklyft. <P> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad_Platina_V2_2020.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/swebad_PDF/SWEBAD-Handbok-Platina-2019-11-27.pdf">Produkthandbok hittar ni här</a> <BR> <BR> <P> <B><i>OBS!</B> Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt. <P> Spabadet levereras vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter.</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/swebad-vanliga-fragor-sf.pdf"> Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här</a>137900
Swebad Utespa Platina Pearl Shadow V2 6 personer 69 jets
Swebad Utespa Platina Pearl Shadow V2 6 personer 69 jets
Swebad Utespa Platina Pearl Shadow V2 6 personer 69 jets
Swebad Utespa Platina Pearl Shadow V2 6 personer 69 jets
Swebad Utespa Platina Pearl Shadow V2 6 personer 69 jets
Swebad Utespa Platina Pearl Shadow V2 6 personer 69 jets

Swebad Utespa Platina Pearl Shadow V2 6 personer 69 jets

swebad
Ett snyggt designat och rymligt spabad med ett massagesystem utöver det vanliga! Njut av en härlig spaupplevelse med vännerna eller familjen. Termolock ingår alltid.
114990 SEK / st.
137900 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 888750

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Väl isolerat spabadkar och anpassat för de Nordiska klimaten. Med hela 69 st jets och snygg LED belysning och undervattensbelysning i flera färger i vattenlinjen gör detta till ett riktigt snygg och välbelyst utomhusspa.

Med dess otroligt låga energiförbrukning kostar det endast 3000-4000 kr per år att hålla en jämn temperatur på 37-38 grader.

100% filtrering av allt vatten med ett trefiltersystem, UV-behandling och ozonrengöring; UV-ljuset minskar kloranvändningen med upp till 60%, ozonet minskar syret i vattnet och skapar en miljö som bakterier har svårt att överleva i.

De led-belysta justeringsvreden förhöjer massageupplevelsen ytterligare då man enkelt kan justera massageeffekten.

ABS plastbotten med som isolerar temperaturer samt skyddar mot fukt och småkryp.

Komposit ytterpanel.

Isoleringslock i sluttande design för bästa avrinning av snö och vatten. Locklyft kan bespara locket från onödigt slitage. När du skall bada måste locket lyftas eller dras av. Med locklyft utsätter man INTE locket för påfrestningar som det inte är gjort för att tåla. Därför rekommenderar Swebad tillbehöret Locklyft.

Produktblad hittar ni här
Produkthandbok hittar ni här

OBS! Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt.

Spabadet levereras vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter.

Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här

Specifikationer

VarumärkeSwebad
TypSpabad
SeriePlatina V2
FärgSvart
Antal sittplatser6 st
Antal liggplatser0 st
Höjd960 mm
Bredd2300 mm
Längd2300 mm
Vikt (kg)400
MaterialAristech
Vattenkapacitet1350 L
Anslutning El3 x 16 A
KontrollsystemGecko
VärmeaggregatGecko (3kW)
Pumpar
2 st vattenpump (2,5 hk)
Munstycken69 st vatten
VattenomkastareJa
RengöringsfunktionUV, Ozon
BelysningLED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop