product
6946Swebad Utespa Palladium Pearl Shadow 9-10 personer 92 jets inkl.termolockhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/utespa-swebad-palladium-pearl-shadow?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Palladiumx-top-view.jpgInStock180500SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/swebadVäl isolerat spabadkar och anpassat för de Nordiska klimaten. Med 92 st jets och snygg LED belysning i vattenlinjen gör detta till ett riktigt snygg och välbelyst utomhusspa. <P> Med dess otroligt låga energiförbrukning kostar det endast 4000 - 5000 kr per år att hålla en jämn temperatur på 37-38 grader. <P> 100% filtrering av allt vatten med ett trefiltersystem, UV-behandling och ozonrengöring; UV-ljuset minskar kloranvändningen med upp till 60%, ozonet minskar syret i vattnet och skapar en miljö som bakterier har svårt att överleva i. <P> De led-belysta justeringsvreden förhöjer massageupplevelsen ytterligare då man enkelt kan justera massageeffekten. <P> ABS plastbotten med som isolerar temperaturen samt skyddar mot fukt och småkryp. <P> Komposit ytterpanel. <P> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad_Palladium_V2_2020.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/swebad_PDF/SWEBAD-Handbok-Palladium-2019-11-27.pdf">Produkthandbok hittar ni här</a> <BR> <BR> <P> <B><i>OBS!</B> Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt. <P> Spabadet levereras på partibil utan lossningsmöjlighet. Vid leverans krävs truck eller lossningsmöjlighet för att lyft av spabadet från partibilen.</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/swebad-vanliga-fragor-sf.pdf"> Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här</a>190000
  • Hem
  • Utomhus
  • Spabad
  • Swebad Utespa Palladium Pearl Shadow 9-10 personer 92 jets inkl.termolock
Swebad Utespa Palladium Pearl Shadow 9-10 personer 92 jets inkl.termolock
Swebad Utespa Palladium Pearl Shadow 9-10 personer 92 jets inkl.termolock
Swebad Utespa Palladium Pearl Shadow 9-10 personer 92 jets inkl.termolock
Swebad Utespa Palladium Pearl Shadow 9-10 personer 92 jets inkl.termolock
Swebad Utespa Palladium Pearl Shadow 9-10 personer 92 jets inkl.termolock
Swebad Utespa Palladium Pearl Shadow 9-10 personer 92 jets inkl.termolock

Swebad Utespa Palladium Pearl Shadow 9-10 personer 92 jets inkl.termolock

swebad
Ett snyggt designat och rymligt spabad! Njut av en härlig spaupplevelse med vännerna eller familjen. Termolock ingår alltid.
180500 SEK / st.
190000 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-12-22

Artikelnummer: 889150

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Väl isolerat spabadkar och anpassat för de Nordiska klimaten. Med 92 st jets och snygg LED belysning i vattenlinjen gör detta till ett riktigt snygg och välbelyst utomhusspa.

Med dess otroligt låga energiförbrukning kostar det endast 4000 - 5000 kr per år att hålla en jämn temperatur på 37-38 grader.

100% filtrering av allt vatten med ett trefiltersystem, UV-behandling och ozonrengöring; UV-ljuset minskar kloranvändningen med upp till 60%, ozonet minskar syret i vattnet och skapar en miljö som bakterier har svårt att överleva i.

De led-belysta justeringsvreden förhöjer massageupplevelsen ytterligare då man enkelt kan justera massageeffekten.

ABS plastbotten med som isolerar temperaturen samt skyddar mot fukt och småkryp.

Komposit ytterpanel.

Produktblad hittar ni här
Produkthandbok hittar ni här

OBS! Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt.

Spabadet levereras på partibil utan lossningsmöjlighet. Vid leverans krävs truck eller lossningsmöjlighet för att lyft av spabadet från partibilen.

Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här

Specifikationer

VarumärkeSwebad
TypSpabad
SeriePalladium
FärgSvart
Antal sittplatser7 st
Antal liggplatser2 st
Höjd920 mm
Bredd2290 mm
Längd3520 mm
Vikt (kg)490
MaterialAristech
Vattenkapacitet2500 L
Anslutning El3 x 16 A
KontrollsystemGecko
VärmeaggregatGecko (3kW)
Pumpar
3 st vattenpump (2,5 hk)
Munstycken92 st vatten
VattenomkastareJa
RengöringsfunktionUV, Ozon
BelysningLED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop