product
6933Swebad Utespa Briljant Pearl Shadow 5 personer 54 jetshttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/utespa-swebad-briljant?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Swebad-Utespa-Briljant-Pearl-Shadow-insida-Stonefactory.jpgInStock73990SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/swebadVäl isolerat spabadkar med heatlock-metod och anpassat för de Nordiska klimaten, en metod som ser till att den värme som alstras av pumparna inte går förlorad, utan hålls kvar i spabadet. 54 st jets och snygg LED belysning i vattenlinjen gör detta till ett riktigt snygg och välbelyst utomhusspa med undervattensbelysning. Heatlock-metoden innebär att värmen som pumparna producerar, tas tillvara på och utnyttjas så energin inte går förlorad. Detta ger en låg energiförbrukning. <P> Med dess otroligt låga energiförbrukning kostar det endast 3000-4000 kr per år att hålla en jämn temperatur på 37-38 grader. <P> 100% filtrering av allt vatten med UV-behandling och trefiltersystem; UV-ljuset minskar kloranvändningen med upp till 60%. <P> De led-belysta justeringsvreden förhöjer massageupplevelsen ytterligare då man enkelt kan justera massageeffekten. <P> ABS plastbotten med som isolerar temperaturer samt skyddar mot fukt och småkryp. <P> Komposit ytterpanel. <P> Isoleringslock i sluttande design för bästa avrinning av snö och vatten. Locklyft kan bespara locket från onödigt slitage. När du skall bada måste locket lyftas eller dras av. Med locklyft utsätter man INTE locket för påfrestningar som det inte är gjort för att tåla. Därför rekommenderar Swebad tillbehöret Locklyft. <P> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad_Briljant_2020.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <br> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/swebad_PDF/SWEBAD-Handbok-Briljant-2019-11-27.pdf">Produkthandbok hittar ni här</a> <P> <B><i>OBS!</B> Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt. <P> Spabadet levereras vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter.</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/swebad-vanliga-fragor-sf.pdf"> Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här</a>86900
Swebad Utespa Briljant Pearl Shadow 5 personer 54 jets
Swebad Utespa Briljant Pearl Shadow 5 personer 54 jets
Swebad Utespa Briljant Pearl Shadow 5 personer 54 jets

Swebad Utespa Briljant Pearl Shadow 5 personer 54 jets

swebad
Ett snyggt designat och rymligt spabad! Njut av en härlig spaupplevelse med vännerna eller familjen. Termolock ingår alltid.

73990 SEK / st.
86900 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-03-31

Artikelnummer: 888550

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Väl isolerat spabadkar med heatlock-metod och anpassat för de Nordiska klimaten, en metod som ser till att den värme som alstras av pumparna inte går förlorad, utan hålls kvar i spabadet. 54 st jets och snygg LED belysning i vattenlinjen gör detta till ett riktigt snygg och välbelyst utomhusspa med undervattensbelysning. Heatlock-metoden innebär att värmen som pumparna producerar, tas tillvara på och utnyttjas så energin inte går förlorad. Detta ger en låg energiförbrukning.

Med dess otroligt låga energiförbrukning kostar det endast 3000-4000 kr per år att hålla en jämn temperatur på 37-38 grader.

100% filtrering av allt vatten med UV-behandling och trefiltersystem; UV-ljuset minskar kloranvändningen med upp till 60%.

De led-belysta justeringsvreden förhöjer massageupplevelsen ytterligare då man enkelt kan justera massageeffekten.

ABS plastbotten med som isolerar temperaturer samt skyddar mot fukt och småkryp.

Komposit ytterpanel.

Isoleringslock i sluttande design för bästa avrinning av snö och vatten. Locklyft kan bespara locket från onödigt slitage. När du skall bada måste locket lyftas eller dras av. Med locklyft utsätter man INTE locket för påfrestningar som det inte är gjort för att tåla. Därför rekommenderar Swebad tillbehöret Locklyft.

Produktblad hittar ni här
Produkthandbok hittar ni här

OBS! Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt.

Spabadet levereras vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter.

Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här

Specifikationer

VarumärkeSwebad
TypSpabad
SerieBriljant
FärgSvart
Antal sittplatser3 st
Antal liggplatser2 st
Höjd920 mm
Bredd2160 mm
Längd2160 mm
Vikt (kg)300
MaterialAristech
Vattenkapacitet1300 L
Anslutning El3 x 16 A
KontrollsystemGecko
VärmeaggregatGecko (3kW)
Pumpar
2 st vattenpump (2 hk)
Munstycken53 st vatten
VattenomkastareJa
RengöringsfunktionUV
BelysningLED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop