• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6933Swebad Utespa Briljant Pearl Shadow 5 personer 54 jetshttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/utespa-swebad-briljant?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Swebad-Utespa-Briljant-Pearl-Shadow-insida-Stonefactory.jpgInStock72990SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/swebadVäl isolerat spabadkar med heatlock-metod och anpassat för de Nordiska klimaten, en metod som ser till att den värme som alstras av pumparna inte går förlorad, utan hålls kvar i spabadet. 54 st jets och snygg LED belysning i vattenlinjen gör detta till ett riktigt snygg och välbelyst utomhusspa med undervattensbelysning. Heatlock-metoden innebär att värmen som pumparna producerar, tas tillvara på och utnyttjas så energin inte går förlorad. Detta ger en låg energiförbrukning. <P> Med dess otroligt låga energiförbrukning kostar det endast 3000-4000 kr per år att hålla en jämn temperatur på 37-38 grader. <P> 100% filtrering av allt vatten med UV-behandling och trefiltersystem; UV-ljuset minskar kloranvändningen med upp till 60%. <P> De led-belysta justeringsvreden förhöjer massageupplevelsen ytterligare då man enkelt kan justera massageeffekten. <P> ABS plastbotten med som isolerar temperaturer samt skyddar mot fukt och småkryp. <P> Komposit ytterpanel. <P> Isoleringslock i sluttande design för bästa avrinning av snö och vatten. Locklyft kan bespara locket från onödigt slitage. När du skall bada måste locket lyftas eller dras av. Med locklyft utsätter man INTE locket för påfrestningar som det inte är gjort för att tåla. Därför rekommenderar Swebad tillbehöret Locklyft. <P> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad_Briljant_2020.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <br> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/swebad_PDF/SWEBAD-Handbok-Briljant-2019-11-27.pdf">Produkthandbok hittar ni här</a> <P> <B><i>OBS!</B> Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt. <P> Spabadet levereras vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter.</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/swebad-vanliga-fragor-sf.pdf"> Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här</a>86900

Swebad Utespa Briljant Pearl Shadow 5 personer 54 jets
Ett snyggt designat och rymligt spabad! Njut av en härlig spaupplevelse med vännerna eller familjen. Termolock ingår alltid.

swebad
72990 SEK / st.
86900 SEK / st.

Artikelnummer: 888550

Enhet: st.

Inkommer preliminärt 2021-08-05

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop