• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
102841Uppblåsbart Spabad Mspa Ottoman C-OM061 Comforthttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/m-spa/uppblasbart-spabad-mspa-ottoman-c-om061-comfort?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Uppblasbart-Spabad-Mspa-Ottoman-C-OM061-Comfort1.jpegInStock8001SEK/utomhus/utomhus/spabad/utomhus/spabad/m-spaUppblåsbart Spa Mspa Ottoman C-OM061 Comfort är ett stilrent spabad med en volym på 1200 liter och som passar för sex personer. Spabadet är utrustat med integrerad motorenhet samt en smidig fjärrkontroll. Du installerar enkel detta spabad genom att ansluta luftslangen så blåser badet upp sig själv. Det halkfria bottenmaterialet förbättrar säkerheten i badet. Spabadet värmer upp till 2°C i timmen och maxtemperaturen är 40°C. Installationen av badet går snabbt och enkelt, med hjälp av ett vred och en knapptryckning blåser spabadet upp sig självt på ca 10 min. <p> Kryp ned i ett uppfriskande och avslappnande bubbelbad med 138 st bubbelstrålar utomhus året runt eftersom detta spabad fungerar ända ner till -10°C grader. <p> Komplettera med ett uppblåsbart isolerlock för att minska energikostnaden, LED-belysning, rengöringsprodukter och andra praktiska tillbehör. Möbeln runt spabadet på bilderna ingår inte.12195

Uppblåsbart Spabad Mspa Ottoman C-OM061 Comfort

Uppblåsbart Spa Mspa Ottoman C-OM061 Comfort är ett stilrent spabad med en volym på 1200 liter och som passar för sex personer.
Mspa
8001 SEK / st.
12195 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 7050061

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory