• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
102842Mspa Uppblåsbart Spabad Nest U-NE022 Urban 2 Personerhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/m-spa/uppblasbart-spabad-mspa-nest-u-ne022-urban-2-personer?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Mspa-Uppblasbart-Spabad-Nest-U-NE022-Urban-2-Personer9.jpegInStock8739SEK/utomhus/utomhus/spabad/utomhus/spabad/m-spaUppblåsbart Spa Mspa Nest U-NE022 Urban för 2 Personer är ett smidigt och praktiskt spabad. Kryp ned i ett avslappnande bubbelbad med över hundra noggrant utplacerade dynamiska bubbelstrålar. Utrustad med en integrerad motorenhet som styrs via fjärrkontroll. Denna förvaras i ett fack på utsidan av badet där det även finns en extra ficka fört.ex. mobiltelefon. Enkel installation(M-0NE) spa blåser badet uppsig själv genom en knapptryckning. Det halkfria bottenmaterialetförbättrar säkerheten i badet. Det finns plats för upp till 2 personersom kan bada ute året runt ned till -30 grader!11995

Mspa Uppblåsbart Spabad Nest U-NE022 Urban 2 Personer

Uppblåsbart Spa Mspa Nest U-NE022 Urban för 2 Personer är ett smidigt och praktiskt spabad. Kryp ned i ett avslappnande bubbelbad med över hundra noggrant utplacerade dynamiska bubbelstrålar.
Mspa
8739 SEK / st.
11995 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 7050076

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory