product
29106Svenskabad Locklyft modell 3 Nedsänkthttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/locklyft/svenskabad-locklyft-nedsankt?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Svenska-badrumsinredningar-Locklyft-Modell3-Nedsankt-Aurua-Nordpool-Stonefactory.jpgInStock4995SEK/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/locklyftSvenskabad Locklyft Nedsänkt passar till spabadsmärken Nordpool och Svenskbad. Locklyftet underlättar hanteringen av locket för en smidig och enkel användning. Modellen passar bra om spabadet är tänkt att sänkas ner eller byggas in. Observera att detta locklyft ej passar till runda spabad. <P> Varje förpackning innehåller en locklyft med tillhörande delar samt en bruksanvisning. Monteras med skruvar i sargen. 4995
Svenskabad Locklyft modell 3 Nedsänkt
Svenskabad Locklyft modell 3 Nedsänkt
Svenskabad Locklyft modell 3 Nedsänkt

Svenskabad Locklyft modell 3 Nedsänkt

Monteras i sarg

svenskabadrumsinredningar
Locklyft Nedsänkt monteras upptill på sargen och passar bra om spabadet är tänkt att sänkas ner eller byggas in och underlättar hanteringen av locket för smidig och enkel användning.
4995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: TS-07

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Svenskabad Locklyft Nedsänkt passar till spabadsmärken Nordpool och Svenskbad. Locklyftet underlättar hanteringen av locket för en smidig och enkel användning. Modellen passar bra om spabadet är tänkt att sänkas ner eller byggas in. Observera att detta locklyft ej passar till runda spabad.

Varje förpackning innehåller en locklyft med tillhörande delar samt en bruksanvisning. Monteras med skruvar i sargen.

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop