• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Locklyft

I den här kategorin hittar du locklyft från flera välkända märken. Det finns olika modeller och funktioner, det finns något som passar alla! Ett locklyft underlättar när locket ska tas av och på. Locklyftet förlänger även livstiden på spabadets lock då det minimerar slitage. Välj den modell som passar dig bäst. Ska spabadet placeras fristående så kan ett bottenmonterat locklyft användas. Ska spabadet sänkas ned eller byggas in i trall så rekommenderas ett toppmonterat locklyft.

Hatten av för locklyftet. Vilket blir rätt för ditt utespa?

Alla spabad behöver övertäckning. Den gör att värmen håller längre, den skyddar mot skräp och löv och förlänger livslängden på din investering.

Vad är viktigt att tänka på när du väljer locklyft till ditt utespa?

Själva locket kommer i olika material och utföranden. Beroende på hur du använder ditt spabad så behöver du välja typ av isolering och själva funktionen. Det är också en utseendefråga där du kan välja färg och form. Hur ofta ska locket lyftas av? Hur långa perioder ska det täcka och skydda? I vilket klimat står ditt spa? Det här kommer att avgöra vilket locklyft just ditt spabad behöver.

Hur monteras en locklyft?

Locklyft runt ditt spabad kan monteras i botten eller i toppen. Somliga har hydraulisk mekanik, andra lyfter du lätt av själv. Formen på ditt utespa är självklart en viktig faktor. Tanken är ju att locket ska vara tätt. Fundera också på hur mycket plats det finns för locket när det är av. I de flesta fall hänger det längs en sida av spabadet. Ett locklyft kan hanteras av de flesta, men säkerställ att du väljer en lösning som passar alla i familjen eller gruppen som ska använda spabadet.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory