product
13964DenForm Quadfilter för Swimspahttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/denform-quadfilter-till-swimspa-4m-5m-6m?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/DenForm-Quadfilter-for-Swimspa-Stonefactory.jpgInStock2995SEK/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabadFilter är en förbrukningsdel, som ska kontrolleras, rengöras och byta ut när det är dags för byta ut. Vi rekommenderar att alltid ha ett extra filter så resten av familjen kan fortsätta njuta av att bada medan filtret rengörs. Filtret kan rengörs upp till 12 gånger, vilket motsvarar cirka ett års hållbarhet beroende på användning. Förläng livslängden på spabadet genom att ta hand om filtret och att byta ut det med jämna mellanrum. Så här gör du för att underhålla filtret på ett korrekt sätt: 1. Filtrena sköljs och läggs i filterrengöring 2. Filtrena sköljs igen och får torka i ca 24 timmar 3. Filtrena sätts tillbaka i spaet. Glöm inte köpa till extra filter för att kunna fortsätta njuta medan underhåll av filter sker. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Vikt:</b></td> <td>1,2 kg</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>5-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>2995
DenForm Quadfilter för Swimspa

DenForm Quadfilter för Swimspa

Passar Swimspa 4 m, 4,2 m, 5 m & 6 m (simdel)

denform
Filter som passar till DenForms Swimspa 4 m, 4,2 m, 5 m & 6 m (simdel)
2995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: UT010150

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Filter är en förbrukningsdel, som ska kontrolleras, rengöras och byta ut när det är dags för byta ut. Vi rekommenderar att alltid ha ett extra filter så resten av familjen kan fortsätta njuta av att bada medan filtret rengörs. Filtret kan rengörs upp till 12 gånger, vilket motsvarar cirka ett års hållbarhet beroende på användning.
Förläng livslängden på spabadet genom att ta hand om filtret och att byta ut det med jämna mellanrum. Så här gör du för att underhålla filtret på ett korrekt sätt: 1. Filtrena sköljs och läggs i filterrengöring 2. Filtrena sköljs igen och får torka i ca 24 timmar 3. Filtrena sätts tillbaka i spaet. Glöm inte köpa till extra filter för att kunna fortsätta njuta medan underhåll av filter sker.
Vikt: 1,2 kg
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeDenform
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop