product
17795Delphin Spa Pipe Cleaner 1Lhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/delphin-spa-pipe-cleaner-1l?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Delphin-Spa-Pipe-Cleaner-1L-Stonefactory.jpgInStock249SEK/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabadDelphin Spa Pipe Cleaner rengör rörsystemet i ditt spabad för att förhindra bakterietillväxt i de beläggningar som bildas i rören. Vid byte av vatten rekommenderas användning av Pipecleaner i det gamla vattnet innan ni byter ut det och kör pumpar och filter i ca 10 minuter innan ni utför vattenbytet. Skölj noga och återfyll med nytt vatten. Anledningen till att använda pipecleaner i systemet innan man byter vattnet är för att förhindra eller ta bort smuts som kan sätta sig inne i rörsystemet.249
Delphin Spa Pipe Cleaner 1L

Delphin Spa Pipe Cleaner 1L

delphin
Rengöring för rören som används vid vattenbyte av spabad.
249 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4548001

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Delphin Spa Pipe Cleaner rengör rörsystemet i ditt spabad för att förhindra bakterietillväxt i de beläggningar som bildas i rören.
Vid byte av vatten rekommenderas användning av Pipecleaner i det gamla vattnet innan ni byter ut det och kör pumpar och filter i ca 10 minuter innan ni utför vattenbytet. Skölj noga och återfyll med nytt vatten. Anledningen till att använda pipecleaner i systemet innan man byter vattnet är för att förhindra eller ta bort smuts som kan sätta sig inne i rörsystemet.
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop