product
17809Delphin Spa PH+ Plus 1kghttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/delphin-spa-ph-plus-1kg?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Delphin-Spa-PH--Plus-1kg-Stonefactory.jpgInStock179SEK/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabadpH+ Plus från Delphin Spa är till för enkel höjning av pH-värdet i vattnet från det sura området till det idealiska pH värdet 7,0-7,4. Ett för lågt pH-värde kan angripa olika delar i badet, till exempel rörsystemet. Tänk på att testa spavattnet regelbundet med teststickor och sträva alltid efter att försöka håll det optimala pH-värde, för att få god vattenkvalité och för att skydda de olika delarna på ditt spabad samt dig själv och andra. 179
Delphin Spa PH+ Plus 1kg

Delphin Spa PH+ Plus 1kg

delphin
För höjning av pH-värdet.
179 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4584001-LKPG

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

pH+ Plus från Delphin Spa är till för enkel höjning av pH-värdet i vattnet från det sura området till det idealiska pH värdet 7,0-7,4.
Ett för lågt pH-värde kan angripa olika delar i badet, till exempel rörsystemet. Tänk på att testa spavattnet regelbundet med teststickor och sträva alltid efter att försöka håll det optimala pH-värde, för att få god vattenkvalité och för att skydda de olika delarna på ditt spabad samt dig själv och andra.
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop