product
17807Delphin Spa Ph- Minus 1,5kghttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/delphin-spa-ph-minus-15kg?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Delphin-Spa-Ph--Minus-1-5kg-Stonefactory.jpgInStock179SEK/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabadpH- minus från Delphin Spa sänker pH-värdet i vattnet, från det alkaliska området till det idealiska pH värdet 7,0-7,4. Ett för högt pH-värde kan leda till hud- och ögonirritationer och även leda till kalk- och metallavlagringar. Dessutom försvårar ett för högt pH-värde desinficering av spabadet. Tänk på att testa spavattnet regelbundet med teststickor och sträva alltid efter att försöka håll det optimala pH-värde, för att få god vattenkvalité och för att skydda de olika delarna på ditt spabad samt dig själv och andra som badar. 179
Delphin Spa Ph- Minus 1,5kg

Delphin Spa Ph- Minus 1,5kg

delphin
För sänkning av pH-värdet.
179 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4581001

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

pH- minus från Delphin Spa sänker pH-värdet i vattnet, från det alkaliska området till det idealiska pH värdet 7,0-7,4.
Ett för högt pH-värde kan leda till hud- och ögonirritationer och även leda till kalk- och metallavlagringar. Dessutom försvårar ett för högt pH-värde desinficering av spabadet. Tänk på att testa spavattnet regelbundet med teststickor och sträva alltid efter att försöka håll det optimala pH-värde, för att få god vattenkvalité och för att skydda de olika delarna på ditt spabad samt dig själv och andra som badar.
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop