product
17792Delphin Spa Klor Granulat 1kghttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/delphin-spa-klor-granulat-1kg?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Delphin-Spa-Klor-Granulat-1kg-Stonefactory.jpgInStock249SEK/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabadDelphin Spa Klor Granulat är till för chockdesinfektion och långtidsdesinfektion av vattnet i ditt spabad. Klor granulat är ett stabiliserat klor (Di-klor) som passar för klorering av vattnet i dit spa. Det stabiliserade kloret ger en långvarig verkan även i varmt vatten och används främst direkt efter bad, men även med jämna mellanrum vid behov för att bibehålla optimal klorhalt för en perfekt vattenkvalité. 249
Delphin Spa Klor Granulat 1kg

Delphin Spa Klor Granulat 1kg

delphin
Delphin Spa Klor Granulat används för chockdesinfektion och för en långtidsdesinfektion i ditt spabad.
249 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4555001

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Delphin Spa Klor Granulat är till för chockdesinfektion och långtidsdesinfektion av vattnet i ditt spabad.
Klor granulat är ett stabiliserat klor (Di-klor) som passar för klorering av vattnet i dit spa. Det stabiliserade kloret ger en långvarig verkan även i varmt vatten och används främst direkt efter bad, men även med jämna mellanrum vid behov för att bibehålla optimal klorhalt för en perfekt vattenkvalité.
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop