product
17802Delphin Spa Brom Tabs 20Ghttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabad/delphin-spa-brom-tabs-20g?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Delphin-Spa-Brom-Tabs-20G-Stonefactory.jpgInStock299SEK/utomhus/spabad/tillbehor-for-spabadBrom Tabs från Delphin spa används till grunddesinfektion i kombination med Spa Shock. Brom är vänligt för människor som är känsliga mot klor och dessutom har luktar bromet inte lika starkt som vanligt klor, för de personer som stör sig på klordoften. Delphin brom tabs ska med fördel placeras i en doseringsflottör för bästa effekt. Varje förpackning innehåller 50 st tabletter som väger 20 gram styck.299
Delphin Spa Brom Tabs 20G

Delphin Spa Brom Tabs 20G

50 tabletter/förp

delphin
Grunddesinfektion som används i kombination med Delphin Spa Shock.
299 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4560001

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Brom Tabs från Delphin spa används till grunddesinfektion i kombination med Spa Shock. Brom är vänligt för människor som är känsliga mot klor och dessutom har luktar bromet inte lika starkt som vanligt klor, för de personer som stör sig på klordoften. Delphin brom tabs ska med fördel placeras i en doseringsflottör för bästa effekt.
Varje förpackning innehåller 50 st tabletter som väger 20 gram styck.
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop