• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
"}
category

Tillbehör för spabad

Här har vi samlat alla tillbehör på ett och samma ställe för de olika varumärkena. Tänk på att beställa korrekt tillbehör som passar till varumärket på ditt spabad/utespa för att garantera att det tillbehöret är kompatibelt och passar just ditt spabad/utespa som du har eller har tänkt att köpa.

Maxa upplevelsen av ditt spabad. Här är några nyttiga och sköna råd

Vi börjar med det praktiska. Var placerar du ditt spabad? Hur är det med vindar, utsikt, närhet till huset och andra delar av trädgården? Fundera över de torra tekniska förutsättningarna så blir det enklare att komplettera med sådant som glashållare, högtalare och nackkudde efteråt. Vatten väger och din terrass måste kunna bära vikten. När det är säkrat börjar det roliga. Det finns många fördelar med att sänka ner spabadet i marken, plus att det ger lite mer pool-känsla. Om det inte är möjligt i ditt fall, bygg en bänk runt badet. Det blir både socialt och praktiskt. Om du behöver en trappa till ditt spabad kan du utveckla den med sittytor och plats för tillbehör av olika slag. I vårt karga klimat tycker många det är rimligt att bygga tak och vindskydd vid spabadet. I det fallet adderar du både funktion och stil. Passa också på att bygga in extra utrymme för tillbehör och reservdelar för spabadet. Tänk på ditt spabad som en möbel. Vad passar den ihop med? Är det ett utekök, en bar eller kanske riktigt sköna solstolar som skulle vara perfekt att ha i närheten? Det är värt att fundera på vad som ska prioriteras innan du sätter spaden i marken.

Vanliga frågor

Vilka är de viktigaste tillbehören till ett spabad?

När du beställer ditt spabad ingår vanligtvis de mest väsentliga tillbehören som lock till spabadet, filter och trappa.

Är det dyrt med de viktigaste tillbehören?

De viktigaste tillbehören ingår vanligtvis i spabadet, sedan finns det spaabad och tillbehör som är i olika prissklasser.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory