product
31695Swebad Utespa Fasett Sterling Silverhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/swebad/swebad-utespa-fasett-sterling-silver?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Swebad-Fasett-Sterling-Silver-Stonefactory.jpgInStock56990SEK/utomhus/utomhus/spabad/utomhus/spabad/swebadFasett från Swebad är är en vidareutveckling på Carat, men har förutom vattenjets även luftmassage munstycken och ett vackert vattenfall. Konstruktionen består av en 4-lagers och 8-stegs Thermabond-lameneringsprocess och är byggt för att kunna användas varje dag med en låg driftkostnad. <P> Modellen Fasett är utrustad med ett modernt Gecko styrsystem med färg display och en stark jetpump. <P> Fasett är ett simpelt spabad utan de extra finesserna och passar därmed personer som inte har intresse för tekniken och bara vill kunna varva ned och nöja sig med bra massage. <P> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad_Fasett_2020.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/swebad_PDF/Swebad-Handbok-Fasett-2020-light.pdf">Produkthandbok hittar ni här</a> <BR> <BR> <P> <B><i>OBS!</B> Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt. <P> Spabadet levereras på partibil utan lossningsmöjlighet. Vid leverans krävs truck eller lossningsmöjlighet för att lyft av spabadet från partibilen.</i> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/swebad-vanliga-fragor-sf.pdf"> Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här</a>59990
Swebad Utespa Fasett Sterling Silver
Swebad Utespa Fasett Sterling Silver
Swebad Utespa Fasett Sterling Silver
Swebad Utespa Fasett Sterling Silver
Swebad Utespa Fasett Sterling Silver

Swebad Utespa Fasett Sterling Silver

swebad

56990 SEK / st.
59990 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 890300

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Fasett från Swebad är är en vidareutveckling på Carat, men har förutom vattenjets även luftmassage munstycken och ett vackert vattenfall. Konstruktionen består av en 4-lagers och 8-stegs Thermabond-lameneringsprocess och är byggt för att kunna användas varje dag med en låg driftkostnad.

Modellen Fasett är utrustad med ett modernt Gecko styrsystem med färg display och en stark jetpump.

Fasett är ett simpelt spabad utan de extra finesserna och passar därmed personer som inte har intresse för tekniken och bara vill kunna varva ned och nöja sig med bra massage.

Produktblad hittar ni här
Produkthandbok hittar ni här

OBS! Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt.

Spabadet levereras på partibil utan lossningsmöjlighet. Vid leverans krävs truck eller lossningsmöjlighet för att lyft av spabadet från partibilen.

Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här

Specifikationer

VarumärkeSwebad
TypSpabad
SerieFasett
FärgVit
Antal sittplatser4 st
Antal liggplatser1 st
Höjd920 mm
Bredd2000 mm
Längd2000 mm
Vikt (kg)300
MaterialAristech
Vattenkapacitet1000 L
Anslutning El3 x 16 A
KontrollsystemGecko
VärmeaggregatGecko (3kW)
Pumpar
2 st vattenpump (2 hk)
Munstycken32 st vatten, 14 st luft
VattenomkastareJa
LuftomkastareJa
RengöringsfunktionOzon
BelysningJa
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop