product
31689Swebad Utespa Carat Sterling Silverhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/swebad/swebad-utespa-carat-sterling-silver?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Swebad-utespa-Carat-Sterling-silver-Stonefactory.jpgInStock46342SEK/utomhus/utomhus/spabad/utomhus/spabad/swebadCarat från Swebad är är en vidareutveckling på den populära modellen Diamant V2, som varit en storsäljare. Konstruktionen består av en 4-lagers och 8-stegs Thermabond-lameneringsprocess och är byggt för att kunna användas varje dag med en låg driftkostnad. <P> Modellen Carat är utrustad med ett modernt Gecko styrsystem med färg display och en stark jetpump. <P> Carat är ett simpelt spabad utan de extra finesserna och passar därmed personer som inte har intresse för tekniken och bara vill kunna varva ned och nöja sig med bra massage. <P> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad_Carat_2020.pdf">Produktblad hittar ni här</a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/swebad_PDF/Swebad-Handbok-Carat-2020.pdf">Produkthandbok hittar ni här</a> <BR> <BR> <P> <B><i>OBS!</B> Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt. <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/swebad-vanliga-fragor-sf.pdf"> Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här</a>49990
Swebad Utespa Carat Sterling Silver
Swebad Utespa Carat Sterling Silver
Swebad Utespa Carat Sterling Silver
Swebad Utespa Carat Sterling Silver
Swebad Utespa Carat Sterling Silver

Swebad Utespa Carat Sterling Silver

swebadFramtagen efter den populära modellen Diamant V2.

46342 SEK / st.
49990 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 890200

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Carat från Swebad är är en vidareutveckling på den populära modellen Diamant V2, som varit en storsäljare. Konstruktionen består av en 4-lagers och 8-stegs Thermabond-lameneringsprocess och är byggt för att kunna användas varje dag med en låg driftkostnad.

Modellen Carat är utrustad med ett modernt Gecko styrsystem med färg display och en stark jetpump.

Carat är ett simpelt spabad utan de extra finesserna och passar därmed personer som inte har intresse för tekniken och bara vill kunna varva ned och nöja sig med bra massage.

Produktblad hittar ni här
Produkthandbok hittar ni här

OBS! Om ni beställer spabadet på den kallare delen av året så tänk på att det måste komma direkt i drift så att inget vatten i ledningarna fryser, alternativt förvara det frostfritt.

Vanliga frågor, och allmän information gällande köp av spabad finner ni här

Specifikationer

VarumärkeSwebad
TypSpabad
SerieCarat
FärgVit
Antal sittplatser4 st
Antal liggplatser1 st
Höjd920 mm
Bredd2000 mm
Längd2000 mm
Vikt (kg)300
MaterialAristech
Vattenkapacitet900 L
Anslutning El3 x 16 A
KontrollsystemGecko
VärmeaggregatGecko (3kW)
Pumpar
1 st vattenpump (2 hk)
Munstycken28 st vatten
VattenomkastareJa
RengöringsfunktionOzon
BelysningJa
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop