• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
26670Sunrise Spabad Inspiration S105LSxhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/sunrise-spas/sunrise-spabad-inspiration-s105lsx?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Sunrise-Spabad-Inspiration-S105-LSx-Stonefactory.jpgInStock138900SEK/utomhus/spabad/utomhus/spabad/sunrise-spasPå Sunrise Spas förstår man att ett spa ses som en investering och därför har man valt att bygga alla bad med material som kommer att hålla under många år. Här har man även tagit hänsyn till användaren och gjort underhåll och drift enklare samt billigare, genom ett eget fantastisk isolerings och ett filtreringssystem som ger kristall klart vatten. <P> Serien Inspiration klarar givetvis nordisk vinter utan några problem och håller även låg energiförbrukning. Modell Inspiration S105LSx är Sunrise Spas värsting variant i serien Inspiration, som gör att du får grannarna nyfikna blick på trädgården med den grandiosa storleken som har plats för 7 personer varav 1 generös liggplats som är generöst utformad. De 56 justerbara rostfria hydroterapijetsen, som drivs av två jetpumpar, kommer att förse er med en massageupplevelse som ni sent kommer glömma och som kommer att mjuka upp stela och spända muskler. Badet är även utrustat med en lyxig Air-X precisions mjukvävnads massagesits vilket gör den här modellen till det optimala valet för er som söker ett spabad med hälso- och hydroterapi fördelar. <P> Inspiration S105LSx levereras fullt utrustad med ljudsystem, multi-färg LED belysning samt digital kontrollpanel. Modell S105LSx är även utrustad med ett behagligt vattenfall som förhöjer spaupplevelsen. <P> <li>Air-X sittplats</li> <li>LED i vattenfall i rostfritt stål</li> <li>LED perimeterbelysning</li> <li>LED-utsida Ambiance belysning med hörnbelysning</li> <li>LED multi safety light & deck controls</li> <li>LED-upplysta kopphållare</li> <li>Galvaniserad stål ram</li> <li>13 x 8 cm sluttande isolerlock som ser till att vattnet rinner av</li> <li>CE-märkning</li> <li>GreenGuard Roxul isolering som är ljudabsorberande, brandsäkert och vattenavvisande</li> <li>Sittdjup 85 cm</li> <li>Filtrering 6,98 m2</li> <li>Rockwool isolering</li> <li>4st Bluetooth med högtalare bba2 system (Balboa Bluetooth Audio)</li>144900
-4%

Sunrise Spabad Inspiration S105LSx

56 jets

Sunrise Inspiration LSx serien är lätta att använda och levereras med bra utrustning som standard. Sunrise Spas använder de senaste innovationerna i sina spabad men ser även till att minimera underhållsbehovet.

sunrisespa
138900 SEK / st.
144900 SEK / st.

Artikelnummer: 12605

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory