• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
26669Sunrise Spabad Inspiration S104LSxhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/sunrise-spas/sunrise-spabad-inspiration-s104lsx?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Sunrise-Spabad-Inspiration-S104LSx.jpgInStock128900SEK/utomhus/spabad/utomhus/spabad/sunrise-spasPå Sunrise Spas förstår man att ett spa ses som en investering och därför har man valt att bygga alla bad med material som kommer att hålla under många år. Här har man även tagit hänsyn till användaren och gjort underhåll och drift enklare samt billigare, genom ett eget fantastisk isolerings och ett filtreringssystem som ger kristall klart vatten. <P> Serien Inspiration klarar givetvis nordisk vinter utan några problem och håller även låg energiförbrukning. Inspiration S104LSx är en av Sunrise Spas toppsäljare och med optimal storlek som passar i många hushåll. Inspiration S104LSx är ett rymligt utespa med plats för 7 personer, utan några liggplatser för de som oftast har besök och vänner och familj som inte behöver eller vill ha en liggplats. Med 54 justerbara rostfria hydroterapijets som drivs med två massagepumpar får ni fantastiskt tryck i jetsen av de stora utblåsen, perfekt för stela och trötta muskler eller lyx i vardagen. Utöver detta är badet utrustad med en Air-X precisions mjukvävnads massagesits vilket gör den här modellen till det optimala valet för er som söker ett spabad med hälso- och hydroterapi fördelar men har ett begränsat utrymme. <P> Modell S104LSx levereras fullt utrustad med ljudsystem, multi-färg LED belysning samt digital kontrollpanel. Modell S104LSx är även utrustad med ett behagligt vattenfall som förhöjer spaupplevelsen. <P> <li>Air-X sittplats</li> <li>LED i vattenfall i rostfritt stål</li> <li>LED perimeterbelysning</li> <li>LED-utsida Ambiance belysning med hörnbelysning</li> <li>LED multi safety light & deck controls</li> <li>LED-upplysta kopphållare</li> <li>Galvaniserad stål ram</li> <li>13 x 8 cm sluttande isolerlock som ser till att vattnet rinner av</li> <li>CE-märkning</li> <li>GreenGuard Roxul isolering som är ljudabsorberande, brandsäkert och vattenavvisande</li> <li>Sittdjup 85 cm</li> <li>Roxwool isolering</li> <li>4st Bluetooth med högtalare bba2 system (Balboa Bluetooth Audio)</li>134900
-4%

Sunrise Spabad Inspiration S104LSx

Sunrise Inspiration LSx serien är lätta att använda och levereras med bra utrustning som standard. Sunrise Spas använder de senaste innovationerna i sina spabad men ser även till att minimera underhållsbehovet.

sunrisespa
128900 SEK / st.
134900 SEK / st.

Artikelnummer: 12604

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory