• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
14624Nordpool utespa Oden Q8 Lucite Vithttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/spabad-nordpool/nordpool-utespa-oden-q8-lucite-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Nordpool-Oden-Q8-Lucite-vit-Gecko-Stonefactory.jpgInStock99500SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/spabad-nordpoolOden är ett mäktig spabad med mått som ger en Wow-känsla och är en av de senaste nyheterna från Nordpool, där Oden även är deras flaggskepp. Nu behöver man inte längre slösa energi på att försöka överrösta varandra i spabadet för att kunna föra en normal dialog. Geckopumparna som sitter i Oden från SBI är så tysta att sällskapet nästan kan viska till varandra. Koppla istället av och njut av de 57 kraftfulla jetsen som får din kropp att varva ned och ditt sinne att må bra. <P> Oden har även fått ny härlig Ash Grey färg på front/sido-panelerna. Oden har dessutom generösa sittplatser och passar större sällskap, för upp till 7 personer varav 2 ligglounger. Perfekta spabadskväller med grannar och vänner utan att det blir trångt. <P> Levereras komplett med lock och trappa! <b>INGÅR</b> <ul> <li>4 nackkuddar</li> <li>2 vattenpumpar samt en cirkulationspump</li> <li>Zonterapibelysning samt Led-slinga, 21 st</li> <li>Ozonreningsverk</li> <li>Vattenfall med belysning</li> <li>7 sittplatser varav 2 liggplatser</li> <li>Gecko styrsystem samt Geckos Värmare</li> <li>Gecko värmeaggregat</li> <li>Trappa</li> <li>Lock</li> <li>3 års fullgaranti</li> </ul> Finns även med svart insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit. Se relaterade produkter nedan! <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Svenskabad_PDF/Abisko-Sarek-Tor-Idun-Oden-2019-Gecko.pdf"><b>Användarhandbok hittar ni här</b></a>136900

Nordpool utespa Oden Q8 Lucite Vit

57 jets
Oden är Nordpools flaggskepp och har nästintill ljudlösa pumpar, så tysta att det går att viska till varandra och en storlek som ger en Wow-känsla.

Med saltrening så får ni en In.Clear brominator så ni kan köra badet med saltvatten tillsammans med uppgraderade pumpar, värmare och munstycken. Utmärkt för er som är känsliga mot klor eller helt enkelt inte gillar lukten av klor.

Saltvatten har den fördelen att det går åt mindre kemprodukter för att bibehålla ett klart och rent vatten i badet. En del kunder upplever att saltvattnet känns mjukare och lenare mot kroppen, samt har en positiv effekt vid hudsjukdomar som psoriasis etc.

nordpool
99500 SEK / st.
136900 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: Q8D-V-GE

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory