product
14624Nordpool utespa Oden Q8 Lucite Vithttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/nordpool-utespa-oden-q8-lucite-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Nordpool-utespa-Oden-Q8-insida-Stonefactory.pngInStock79900SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/spabad-nordpoolOden är ett mäktig spabad med mått som ger en Wow-känsla och är en av de senaste nyheterna från Nordpool, där Oden även är deras flaggskepp. Nu behöver man inte längre slösa energi på att försöka överrösta varandra i spabadet för att kunna föra en normal dialog. Balboapumparna som sitter i Oden från SBI är så tysta att sällskapet nästan kan viska till varandra. Koppla istället av och njut av de 57 kraftfulla jetsen som får din kropp att varva ned och ditt sinne att må bra. Oden har även fått ny härlig Ash Grey färg på front/sido-panelerna. Oden har dessutom generösa sittplatser och passar större sällskap, för upp till 7 personer varav 2 ligglounger. Perfekta spabadskväller med grannar och vänner utan att det blir trångt. Levereras komplett med lock och trappa! <b>INGÅR</b> <ul> <li>4 nackkuddar</li> <li>2 vattenpumpar samt en cirkulationspump</li> <li>Zonterapibelysning samt Led-slinga, 21 st</li> <li>Ozonreningsverk</li> <li>Vattenfall med belysning</li> <li>7 sittplatser varav 2 liggplatser</li> <li>Gecko styrsystem samt Geckos Värmare</li> <li>Gecko värmeaggregat</li> <li>Trappa</li> <li>Lock</li> <li>3 års fullgaranti</li> </ul> Finns även med svart insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit. Se relaterade produkter nedan! <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Svenskabad_PDF/Abisko-Sarek-Tor-Idun-Oden-2019-Gecko.pdf"><b>Användarhandbok hittar ni här</b></a> <BR>124900
Nordpool utespa Oden Q8 Lucite Vit
Nordpool utespa Oden Q8 Lucite Vit

Nordpool utespa Oden Q8 Lucite Vit

57 jets

nordpool
Oden är Nordpools flaggskepp och har nästintill ljudlösa pumpar från Balboa, så tysta att det går att viska till varandra och en storlek som ger en Wow-känsla.

Inkommer preliminärt början av april . Gäller nybeställningar.
79900 SEK / st.
124900 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-04-07

Artikelnummer: Q8D-V

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Oden är ett mäktig spabad med mått som ger en Wow-känsla och är en av de senaste nyheterna från Nordpool, där Oden även är deras flaggskepp. Nu behöver man inte längre slösa energi på att försöka överrösta varandra i spabadet för att kunna föra en normal dialog. Balboapumparna som sitter i Oden från SBI är så tysta att sällskapet nästan kan viska till varandra. Koppla istället av och njut av de 57 kraftfulla jetsen som får din kropp att varva ned och ditt sinne att må bra.
Oden har även fått ny härlig Ash Grey färg på front/sido-panelerna. Oden har dessutom generösa sittplatser och passar större sällskap, för upp till 7 personer varav 2 ligglounger. Perfekta spabadskväller med grannar och vänner utan att det blir trångt. Levereras komplett med lock och trappa! INGÅR
 • 4 nackkuddar
 • 2 vattenpumpar samt en cirkulationspump
 • Zonterapibelysning samt Led-slinga, 21 st
 • Ozonreningsverk
 • Vattenfall med belysning
 • 7 sittplatser varav 2 liggplatser
 • Gecko styrsystem samt Geckos Värmare
 • Gecko värmeaggregat
 • Trappa
 • Lock
 • 3 års fullgaranti
Finns även med svart insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit. Se relaterade produkter nedan!
Användarhandbok hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeSvenska Badrumsinredningar
TypSpabad
SerieOden
FärgSterling Silver
Antal sittplatser5 st
Antal liggplatser2 st
Höjd1040 mm
Bredd2300 mm
Längd2300 mm
Vikt (kg)450 kg
MaterialLucite
Vattenkapacitet1700 L
Anslutning El380 V / 50 Hz
KontrollsystemGecko K500
VärmeaggregatGecko (3 kW)
Pumpar
2 st vattenpump (3 hk)
1 st cirkulationspump (0,25 hk)
Munstycken57 st
VattenomkastareJa
LuftomkastareJa
RengöringsfunktionOzon XL60
BelysningReflekterad LED, LED-slinga i vattenlinjen, 21 LED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop