• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
14606Nordpool utespa Idun Q7 Lucite Svarthttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/spabad-nordpool/nordpool-utespa-idun-q7-lucite-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Nordpool-utespa-Idun-Q7-Lucite-Svart-Gecko-Stonefactory.jpgInStock104895SEK/kampanjer/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/spabad-nordpoolIdun är en av de senaste nyheterna från Nordpool, som kommer från Svenskabad. Idun är dessutom Nordpools flaggskepp när det gäller spabad med ett sittdjup på hela 75 cm och är Idun därmed ett av marknadens djupaste spabadskar. Idun har även fått en ny härlig Ash Grey färg på front/sido-panelerna. <P> Idun är perfekt för stora sällskap för upp till 6 personer varav 2 platser är liggplatser och mysiga hemmakvällar. Geckopumpen som sitter i Idun är nästan helt ljudlös trots sina 36 st kraftfulla munstycken, för att kunna ge dig en lugn och skön stund för att koppla av och njuta. <P> Levereras komplett med lock och trappa! <b>INGÅR</b> <ul> <li>3 nackkuddar</li> <li>1 vattenpumpar samt en luftkompressor</li> <li>1 belysta vattenfall </li> <li>Zonterapibelysning samt Led-slinga</li> <li>Ozonreningsverk</li> <li>Vattenfall med belysning</li> <li>6 sittplatser varav 2 liggplatser</li> <li>Gecko styrsystem samt Geckos Värmare</li> <li>Gecko värmeaggregat</li> <li>Trappa</li> <li>Lock</li> <li>3 års fullgaranti</li> </ul> Finns även med vit insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit. Se relaterade produkter nedan! <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Svenskabad_PDF/Abisko-Sarek-Tor-Idun-Oden-2019-Gecko.pdf"><b>Klicka här för Manual</b></a> <BR> 128895
-19%

Nordpool utespa Idun Q7 Lucite Svart

36 jets
Idun är en av marknadens djupaste utespa - hela 75 cm sittdjup.

Med saltrening så får ni en In.Clear brominator så ni kan köra badet med saltvatten tillsammans med uppgraderade pumpar, värmare och munstycken. Utmärkt för er som är känsliga mot klor eller helt enkelt inte gillar lukten av klor.

Saltvatten har den fördelen att det går åt mindre kemprodukter för att bibehålla ett klart och rent vatten i badet. En del kunder upplever att saltvattnet känns mjukare och lenare mot kroppen, samt har en positiv effekt vid hudsjukdomar som psoriasis etc.

nordpool
104895 SEK / st.
128895 SEK / st.

Artikelnummer: Q7D-S-GE

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory