product
14606Nordpool utespa Idun Q7 Lucite Svarthttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/nordpool-utespa-idun-q7-lucite-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Nordpool-utespa-Idun-Q7-Lucite-Svart-Stonefactory-Viskan-spabad.jpgInStock69900SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/spabad-nordpoolIdun är en av de senaste nyheterna från Nordpool, som kommer från Svenskabad. Idun är dessutom Nordpools flaggskepp när det gäller spabad med ett sittdjup på hela 75 cm och är Idun därmed ett av marknadens djupaste spabadskar. Idun har även fått en ny härlig Ash Grey färg på front/sido-panelerna. Idun är perfekt för stora sällskap för upp till 6 personer varav 2 platser är liggplatser och mysiga hemmakvällar. Balboapumpen som sitter i Idun är nästan helt ljudlös trots sina 36 st kraftfulla munstycken, för att kunna ge dig en lugn och skön stund för att koppla av och njuta. Levereras komplett med lock och trappa! <b>INGÅR</b> <ul> <li>3 nackkuddar</li> <li>1 vattenpumpar samt en luftkompressor</li> <li>1 belysta vattenfall </li> <li>Zonterapibelysning samt Led-slinga</li> <li>Ozonreningsverk</li> <li>Vattenfall med belysning</li> <li>6 sittplatser varav 2 liggplatser</li> <li>Gecko styrsystem samt Geckos Värmare</li> <li>Gecko värmeaggregat</li> <li>Trappa</li> <li>Lock</li> <li>3 års fullgaranti</li> </ul> Finns även med vit insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit. Se relaterade produkter nedan! <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Svenskabad_PDF/Abisko-Sarek-Tor-Idun-Oden-2019-Gecko.pdf"><b>Klicka här för Manual</b></a> <BR> 103800
Nordpool utespa Idun Q7 Lucite Svart
Nordpool utespa Idun Q7 Lucite Svart

Nordpool utespa Idun Q7 Lucite Svart

36 jets

nordpool
Idun är en av marknadens djupaste utespa - hela 75 cm sittdjup.

För tillfället har leverantören inget datum för inleverans.
69900 SEK / st.
103800 SEK / st.

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

Artikelnummer: Q7D-S

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Idun är en av de senaste nyheterna från Nordpool, som kommer från Svenskabad. Idun är dessutom Nordpools flaggskepp när det gäller spabad med ett sittdjup på hela 75 cm och är Idun därmed ett av marknadens djupaste spabadskar. Idun har även fått en ny härlig Ash Grey färg på front/sido-panelerna.
Idun är perfekt för stora sällskap för upp till 6 personer varav 2 platser är liggplatser och mysiga hemmakvällar. Balboapumpen som sitter i Idun är nästan helt ljudlös trots sina 36 st kraftfulla munstycken, för att kunna ge dig en lugn och skön stund för att koppla av och njuta. Levereras komplett med lock och trappa! INGÅR
 • 3 nackkuddar
 • 1 vattenpumpar samt en luftkompressor
 • 1 belysta vattenfall
 • Zonterapibelysning samt Led-slinga
 • Ozonreningsverk
 • Vattenfall med belysning
 • 6 sittplatser varav 2 liggplatser
 • Gecko styrsystem samt Geckos Värmare
 • Gecko värmeaggregat
 • Trappa
 • Lock
 • 3 års fullgaranti
Finns även med vit insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit. Se relaterade produkter nedan!
Klicka här för Manual

Specifikationer

VarumärkeSvenska Badrumsinredningar
TypSpabad
SerieIdun
FärgSvart
Antal sittplatser4 st
Antal liggplatser2 st
Höjd970 mm
Bredd2150 mm
Längd2150 mm
Vikt (kg)400 kg
MaterialLucite
Vattenkapacitet1400 L
Anslutning El380 V / 50 Hz,
KontrollsystemGecko K500
VärmeaggregatGecko (3 kW)
Pumpar
1 st vattenpump (3 hk)
1 st cirkulationspump (0,25 hk)
Munstycken36 st RD munstycken (RD står för märket Rising Dragon)
VattenomkastareJa
LuftomkastareJA
RengöringsfunktionOzon XL60
BelysningReflekterad LED, LED-slinga i vattenlinjen, 21 LED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop