• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
14619Nordpool utespa Tor Q6 Lucite Svarthttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/nordpool-utespa-tor-q6-lucite-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Nordpool-utespa-Tor-Q6-Lucite-Svart-spabad-Stonefactory.jpgInStock81895SEK/utomhus/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/spabad-nordpoolTor är en av de senaste nyheterna från Nordpool, som kommer från Svenskabad. Tor har ett generöst sittdjup på hela 75 cm vilket gör detta spabad till ett av marknadens djupaste spabadskar. Tor har även fått en ny härlig Ash Grey färg på front/sido-panelerna. <P> Tor är perfekt för stora sällskap för upp till 6 personer varav 1 liggplats och mysiga hemmakvällar. Geckopumpen som sitter i Tor är nästan helt ljudlös trots sina 34 st kraftfulla munstycken, för att kunna ge dig en lugn och skön stund för att koppla av och bara njuta. <P> Levereras komplett med lock och trappa! <b>INGÅR</b> <ul> <li>3 nackkuddar</li> <li>1 vattenpumpar samt en luftkompressor</li> <li>Zonterapibelysning samt Led-slinga</li> <li>Ozonreningsverk</li> <li>Belysning</li> <li>6 sittplatser varav 1 liggplats</li> <li>Gecko styrsystem samt Geckos Värmare</li> <li>Gecko värmeaggregat</li> <li>Trappa</li> <li>Lock</li> <li>3 års fullgaranti</li> </ul> Finns även med svart insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit. Se relaterade produkter nedan! <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Svenskabad_PDF/Abisko-Sarek-Tor-Idun-Oden-2019-Gecko.pdf"><b>Användarhandbok hittar ni här</b></a> <BR>98895

Nordpool utespa Tor Q6 Lucite Svart

34 jets




Tor är en av marknadens djupaste utespa - hela 75 cm sittdjup.

Med saltrening så får ni en In.Clear brominator så ni kan köra badet med saltvatten tillsammans med uppgraderade pumpar, värmare och munstycken. Utmärkt för er som är känsliga mot klor eller helt enkelt inte gillar lukten av klor.

Saltvatten har den fördelen att det går åt mindre kemprodukter för att bibehålla ett klart och rent vatten i badet. En del kunder upplever att saltvattnet känns mjukare och lenare mot kroppen, samt har en positiv effekt vid hudsjukdomar som psoriasis etc.

nordpool
81895 SEK / st.
98895 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: Q6L-S-GE

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory