product
14619Nordpool utespa Tor Q6 Lucite Svarthttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/nordpool-utespa-tor-q6-lucite-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Nordpool-utespa-Tor-Q6-Lucite-Svart-spabad-Stonefactory.jpgInStock59900SEK/utomhus/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/spabad-nordpool/mellandagsreaTor är en av de senaste nyheterna från Nordpool, som kommer från Svenskabad. Tor har ett generöst sittdjup på hela 75 cm vilket gör detta spabad till ett av marknadens djupaste spabadskar. Tor har även fått en ny härlig Ash Grey färg på front/sido-panelerna. Tor är perfekt för stora sällskap för upp till 6 personer varav 1 liggplats och mysiga hemmakvällar. Balboapumpen som sitter i Tor är nästan helt ljudlös trots sina 34 st kraftfulla munstycken, för att kunna ge dig en lugn och skön stund för att koppla av och bara njuta. Levereras komplett med lock och trappa! <b>INGÅR</b> <ul> <li>3 nackkuddar</li> <li>1 vattenpumpar samt en luftkompressor</li> <li>Zonterapibelysning samt Led-slinga</li> <li>Ozonreningsverk</li> <li>Belysning</li> <li>6 sittplatser varav 1 liggplats</li> <li>Gecko styrsystem samt Geckos Värmare</li> <li>Gecko värmeaggregat</li> <li>Trappa</li> <li>Lock</li> <li>3 års fullgaranti</li> </ul> Finns även med svart insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit. Se relaterade produkter nedan! <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Svenskabad_PDF/Abisko-Sarek-Tor-Idun-Oden-2019-Gecko.pdf"><b>Användarhandbok hittar ni här</b></a> <BR>86700
Nordpool utespa Tor Q6 Lucite Svart
Nordpool utespa Tor Q6 Lucite Svart
Nordpool utespa Tor Q6 Lucite Svart

Nordpool utespa Tor Q6 Lucite Svart

34 jets

nordpool
Tor är en av marknadens djupaste utespa - hela 75 cm sittdjup.

För tillfället har leverantören inget datum för inleverans.
59900 SEK / st.
86700 SEK / st.

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

Artikelnummer: Q6L-S

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Tor är en av de senaste nyheterna från Nordpool, som kommer från Svenskabad. Tor har ett generöst sittdjup på hela 75 cm vilket gör detta spabad till ett av marknadens djupaste spabadskar. Tor har även fått en ny härlig Ash Grey färg på front/sido-panelerna.
Tor är perfekt för stora sällskap för upp till 6 personer varav 1 liggplats och mysiga hemmakvällar. Balboapumpen som sitter i Tor är nästan helt ljudlös trots sina 34 st kraftfulla munstycken, för att kunna ge dig en lugn och skön stund för att koppla av och bara njuta. Levereras komplett med lock och trappa! INGÅR
 • 3 nackkuddar
 • 1 vattenpumpar samt en luftkompressor
 • Zonterapibelysning samt Led-slinga
 • Ozonreningsverk
 • Belysning
 • 6 sittplatser varav 1 liggplats
 • Gecko styrsystem samt Geckos Värmare
 • Gecko värmeaggregat
 • Trappa
 • Lock
 • 3 års fullgaranti
Finns även med svart insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit. Se relaterade produkter nedan!
Användarhandbok hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeSvenska Badrumsinredningar
TypSpabad
SerieTor
FärgSvart
Antal sittplatser5 st
Antal liggplatser1 st
Höjd970 mm
Bredd2000 mm
Längd2000 mm
Vikt (kg)300 kg
MaterialLucite
Vattenkapacitet1400 L
Anslutning El380 V / 50 Hz
KontrollsystemGecko K500
VärmeaggregatGecko (3 kW)
Pumpar
1 st vattenpump (3 hk)
1 st cirkulationspump (0,25 hk)
Munstycken34 st
VattenomkastareJa
LuftomkastareJa
RengöringsfunktionOzon XL60
BelysningReflekterad LED huvudlampa, LED-slinga i vattenlinjen, 19 LED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop