• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
12610Nordpool Utespa Abisko Lucite Svarthttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/nordpool-utespa-abisko-lucite-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Nordpool-Utespa-Abisko-Lucite-Svart-Stonefactory.jpgInStock91895SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/spabad-nordpoolLyxa till din utemiljö med marknadens mest energisnåla spabad. Finns det något bättre än att kunna bjuda hem vänner och familj till en festlig kväll med tillgång till något så otroligt som detta utespa? Har du plats i trädgården eller på en stor altan är detta definitivt produkten för att avnjuta ett skönt bad, oavsett årstid. <P> I denna koloss till spabad finns det 57 jetstrålar som du praktiskt och enkelt kan kontrollera med en app i din smartphone. Massera trötta och stela muskler i 1 800 liter vatten och känn hur avslappnad och stärkt din själ blir. När du är klar stänger du badet med ett lock. Tillverkat i ett extremt slittåligt och högkvalitativt akryl kallat Lucite som garanterar lång hållbarhet. <P> Levereras komplett med lock och trappa! <b>INGÅR</b> <ul> <li>3 nackkuddar</li> <li>2 vattenpumpar samt en luftkompressor</li> <li>Zonterapibelysning samt Led-slinga</li> <li>Ozonreningsverk</li> <li>2 Vattenfall med belysning</li> <li>4 sittplatser varav 2 lounger</li> <li>Kontrollsystem Gecko K500</li> <li>Värmeaggregat Gecko 3 kW</li> <li>Trappa</li> <li>Lock</li> <li>3 års fullgaranti</li> </ul> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Svenskabad_PDF/Abisko-Sarek-Tor-Idun-Oden-2019-Gecko.pdf"><b>Användarhandbok hittar ni här</b></a>110895

Nordpool Utespa Abisko Lucite Svart

57 jets
Med saltrening så får ni en In.Clear brominator så ni kan köra badet med saltvatten tillsammans med uppgraderade pumpar, värmare och munstycken. Utmärkt för er som är känsliga mot klor eller helt enkelt inte gillar lukten av klor.

Saltvatten har den fördelen att det går åt mindre kemprodukter för att bibehålla ett klart och rent vatten i badet. En del kunder upplever att saltvattnet känns mjukare och lenare mot kroppen, samt har en positiv effekt vid hudsjukdomar som psoriasis etc.

nordpool
91895 SEK / st.
110895 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: M-3354-S

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory