• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Neptun Spa

Neptun spabad av kvalitet

Family Spa är Neptun Spa & Bads egna produktserie spabad framtagna för familjer som söker sitt första spabad. Family Spa är driftsäkra spabad som håller bra kvalitet, där leverantören lyckats kombinera bra pris i förhållande till kvalité. Men över 20 års erfarenhet i branschen och som generalagent för amerikanska La Spa och Dynasty Spa så har Neptun valt att komplettera utbudet med Family Spa som består av 3 spabadmodeller för den vanliga normalstora familjen, som är ute efter ett vanligt spabad med bra kvalitet.
Family Spa består av välkända komponenter med kvalitetsakryl med Lucite behandling som är UV beständig och styrsystem från amerikanska Balboa. Isoleringsegenskaperna i dessa 3 spabadsmodeller från Family Spa består av Triple Thermal Shield som är anpassat för Skandinaviskt klimat och är så pass bra isolerat att det står sig fint under vinterhalvåret.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop