• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
102844Mspa Uppblåsbart Spabad Vito U-VT061 Urbanhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/m-spa/mspa-uppblasbart-spabad-vito-u-vt061-urban?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Mspa-Uppblasbart-Spabad-Vito-U-VT061-Urban9.jpegInStock10799SEK/utomhus/utomhus/spabad/utomhus/spabad/m-spaUppblåsbart Spa Mspa Vito U-VT061 Urban är ett fyrkantigt stilrent spabad med plats för upp till 6 personer. Detta spabad har 132 noggrant utplacerade dynamiska bubbelstrålar och är utrustat med integrerad motorenhet som styrs via fjärrkontroll. <p> Den förvaras i ett fack på utsidan av badet där det även finns en extra ficka för till exempel din mobiltelefon. Du installerar enkelt och snabbt detta spabad då det blåser upp sig själv genom endast en knapptryckning. Det halkfria bottenmaterialet förbättrar säkerheten i badet. Kryp ned i ett uppfriskande och avslappnande bubbelbad utomhus året runt eftersom detta spabad fungerar ända ner till -30°C grader. <p> Komplettera med LED-belysning, rengöringsprodukter och andra praktiska tillbehör. Möbeln runt spabadet på bilderna ingår inte.15195

Mspa Uppblåsbart Spabad Vito U-VT061 Urban

Uppblåsbart Spa Mspa Vito U-VT061 Urban är ett fyrkantigt stilrent spabad med plats för upp till 6 personer. Detta spabad har 132 noggrant utplacerade dynamiska bubbelstrålar och är utrustat med integrerad motorenhet som styrs via fjärrkontroll.
Mspa
10799 SEK / st.
15195 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 7050066

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory