• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
102843Mspa Rimba U-RB061 Urban för 6 personerhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/m-spa/mspa-rimba-u-rb061-urban?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Mspa-Rimba-U-RB061-Urban-for-6-personer6.jpegInStock12995SEK/utomhus/utomhus/spabad/utomhus/spabad/m-spaKryp ned i ett avslappnande bubbelbad med över hundra noggrant utplacerade dynamiska bubbelstrålar. Utrustad med integrerad motorenhet som styrs via fjärrkontroll. Den förvaras i ett fack på utsidan av badet där det även finns en extra ficka för t.ex. mobiltelefon. Enkel installation (M-0NE) spa blåser badet upp sig själv genom en knapptryckning. Det halkfria bottenmaterialet förbättrar säkerheten i badet. Det finns plats för upp till 6 personer som kan bada ute året runt ned till -30 grader!12995

Mspa Rimba U-RB061 Urban för 6 personer

Kryp ned i ett avslappnande bubbelbad med över hundra noggrant utplacerade dynamiska bubbelstrålar. Utrustad med integrerad motorenhet som styrs via fjärrkontroll.
Mspa
12995 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 7050065

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory