• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Mspa

Prisvärda spabad

M-Spa är marknadens mest prisvärda spabad och nu hittar ni även M-Spa hos Stonefactory.se. Mspa erbjuder gedigna spa för utomhusbruk med alla nödvändiga tillbehör som filter, ledbelysning och utomhushögtalare. Mspa kan sammanfattas med bra kvalitet till rätt pris, med snygg design, hög kvalitet och i framkant gällande både teknik och funktioner är det inte konstigt att Mspa hamnar högst i flertalet oberoende test under de senaste åren.

Uppblåsbara spabad - Ett prisvärt alternativ för din uteplats

I den stora poolfamiljen M-Spa börjar det ta för sig, det uppblåsbara spabadet. Du förlänger livslängden på den med bra rutiner för rengöring, en koll på filter och reservdelar och en bra kontakt med din närmaste M-Spa återförsäljare. Kanske ett alternativ för dig som vill känna dig för när det gäller pool och bubbelbad ute?

Här är några andra, goda råd: Var inte rädd för att ha ditt M-Spa bad uppblåst. Om du använder det runt tre gånger i veckan är det att föredra. Det kommer du att se på elräkningen också. Det är ofta smartare än att värma din M-spa pool vid varje tillfälle. Vid glesare användning, välj beredskapsläge. Då körs smart filtration-systemet automatiskt för hygienen och temperaturen understiger aldrig 1 grad Celsius. Om det drar iväg mot pauser på två veckor för ditt uppblåsbara spa är det bättre att tömma det på luft och förvara den.

Andra viktiga punkter är att hålla kvar värmen både underifrån och ovanpå. Det finns mattor av olika slag som isolerar under ditt utespa. Självklart behöver du täta och täcka på ovansidan också. Kolla också med din M-Spa återförsäljare hur du ska tänka om filter och reservdelar.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory