product
22358Landskap Spabad Vitihttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/landskap-spabad-viti?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Landskap-Spabad-Viti-ovanifran-Stonefactory.jpgInStock41792SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/landskap-spabadSpabad Viti är en instegsmodell från Landskap med enklare grundfunktioner utan extra lyx och passar bra till personer som vill ha ett enkelt men funktionellt spabad. Badet är utrustat för nordiskt vinterklimat med bra isolering och ett tjockt thermolock. Spabadet är sprutisolerade med polyuretanskum och termisk folie, som stänger ute kylan och håller kvar värmen som alstras av pumparna. <P> Modell Viti är ett stilrent spabad och rymmer hela 5 personer. Spabadet erbjuder 4 sittplatser och 1 bekväm liggplats. Karet är utrustat med de bästa massagepumparna på marknaden och har ett Balboa styrsystem som standard, dvs värmare, display och kontrollbox. Spabadet är utrustad med en 2-stegscirkulationpump (steg 1 cirkulation, steg 2 massage) som är på 2 HK och en värmare på 2kW. 1 st filter ingår vid leverans. Komplettera ordern med extra uppsättning av filter och rengöringsprodukter. Färdigt startpaket finns att köpa till med kemprodukter. <P> Utöver detta så är Viti utrustad med LED ljus i vattenlinjen, för en stämningsfull upplevelse. <P> <B>Garanti</B> - Produktgaranti 1 år <BR> - Balboa styrsystem 2 år <BR> - Reklamationsrätt 3 år <P> Fråntaget ur produktgarantin är slitage/förbrukningsartiklar (såsom nackkuddar, ozongenerator, termolock, remmar, plastspännen, filter och cirkulationspump) då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Mer om garantin står i handboken som medföljer. <P> <B>Övrigt</B> - Termolock ingår <BR> - Balboa VL260 display <BR> - Effekt 1950 W <BR> - Fraktkostnad 1500 kr hela Sverige <P> <B>Leverans</B> Dhl ställer av spabadet vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter. Du som kund ansvarar för att flytta godset från tomtgräns. <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files//Bathlife_PDF/Landskap-Spa-Manual-ECO-v3.2.pdf"> Spabadsmanual hittar ni här!</a></B> <P> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationanvisning-Spabad__55d499dd-cc6c-4539-9c4e-6f73c5bf5f20.pdf">Installationsanvisning hittar ni här!</a></B> <p> <BR> 64295
Landskap Spabad Viti
Landskap Spabad Viti
Landskap Spabad Viti
Landskap Spabad Viti
Landskap Spabad Viti
Landskap Spabad Viti
Landskap Spabad Viti
Landskap Spabad Viti
Landskap Spabad Viti
Landskap Spabad Viti
Landskap Spabad Viti
Landskap Spabad Viti

Landskap Spabad Viti

20 jets

landskap
Landskaps instegsmodell med 1-fas. Termolock ingår! Anpassat för det Nordiska klimatet.

41792 SEK / st.
64295 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 962353

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Spabad Viti är en instegsmodell från Landskap med enklare grundfunktioner utan extra lyx och passar bra till personer som vill ha ett enkelt men funktionellt spabad. Badet är utrustat för nordiskt vinterklimat med bra isolering och ett tjockt thermolock. Spabadet är sprutisolerade med polyuretanskum och termisk folie, som stänger ute kylan och håller kvar värmen som alstras av pumparna.

Modell Viti är ett stilrent spabad och rymmer hela 5 personer. Spabadet erbjuder 4 sittplatser och 1 bekväm liggplats. Karet är utrustat med de bästa massagepumparna på marknaden och har ett Balboa styrsystem som standard, dvs värmare, display och kontrollbox. Spabadet är utrustad med en 2-stegscirkulationpump (steg 1 cirkulation, steg 2 massage) som är på 2 HK och en värmare på 2kW. 1 st filter ingår vid leverans. Komplettera ordern med extra uppsättning av filter och rengöringsprodukter. Färdigt startpaket finns att köpa till med kemprodukter.

Utöver detta så är Viti utrustad med LED ljus i vattenlinjen, för en stämningsfull upplevelse.

Garanti - Produktgaranti 1 år
- Balboa styrsystem 2 år
- Reklamationsrätt 3 år

Fråntaget ur produktgarantin är slitage/förbrukningsartiklar (såsom nackkuddar, ozongenerator, termolock, remmar, plastspännen, filter och cirkulationspump) då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Mer om garantin står i handboken som medföljer.

Övrigt - Termolock ingår
- Balboa VL260 display
- Effekt 1950 W
- Fraktkostnad 1500 kr hela Sverige

Leverans Dhl ställer av spabadet vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter. Du som kund ansvarar för att flytta godset från tomtgräns. Spabadsmanual hittar ni här!

Installationsanvisning hittar ni här!


Specifikationer

VarumärkeLandskap
TypSpabad
SerieViti
FärgVit
Antal sittplatser4 st
Antal liggplatser1 st
Höjd780 mm
Bredd1900 mm
Längd1900 mm
Vikt (kg)295
MaterialArtistech
Vattenkapacitet874 L
Anslutning El1 x 16 A
KontrollsystemBalboa GS100
VärmeaggregatBalboa (2kW)
Pumpar
1 st 2-stegspump (2 hk)
Munstycken20 st rostfria munstycken
VattenomkastareJa
LuftomkastareJa
RengöringsfunktionOzon
BelysningLED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop